Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

BHV Basiscursus

Cursusduur
2 dagen (8:30 tot 16:00 uur)

Locaties
60 locaties

Data
2x per maand

Examen
BHV Examen

Diploma
BHV Draagpas

Investering
€ 380,-

BHV Basiscursus

Je betaalt voor de 2-daagse klassikale cursus € 380,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatiekosten, examengeld en certificeringskosten. 

Lesgeld

De Basiscursus BHV bestaat uit een 2-daagse klassikale cursusdagen van 08:30 uur tot 16:00 uur. Tijdens deze cursus krijg je van een ervaren en vakbekwame trainer les, wordt de gehele lesstof behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Het lesgeld bedraagt € 225,00 en zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Lesmateriaal

Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag nog verwerkt en wordt de uitnodiging voor deelname aan de cursus per email naar je verstuurd. Het BHV lesmateriaal wordt op de 1e lesdag door de trainer aan je uitgereikt. De kosten van het lesmateriaal zijn inbegrepen in de totaalprijs. 

Locatiekosten

In de totaalprijs zijn de locatiekosten à € 60,00 per dag inbegrepen. De locatiekosten bestaan uit het gebruik van de accomodatie, koffie/thee/water en een uitgebreid lunchbuffet.

BHV examens

Aan het einde van iedere lesdag neem je deel aan het BHV examen. Wanneer je beide BHV examens met een voldoende hebt afgesloten, ontvang je de BHV draagpas. De examenkosten en certificeringskosten bedragen € 40,00. 

BHV Basiscursus Blended Learning

Heb je geen tijd om twee praktijkdagen te volgen, dan kun je ook kiezen voor de BHV Basiscursus Blended Learning. Je leert de theorie dan middels een E-learning module op de computer en sluit dit ook af met een theoretisch examen. Vervolgens neem je deel aan de praktijkdag van 08:30 uur tot 16:00 uur. De kosten van de BHV Basiscursus Blended Learning bedragen € 265,00. Dit is inclusief lesgeld, E-learning module, locatiekosten à € 60,00, examenkosten en certficeringskosten à € 40,00. 

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.