Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

BHV Basiscursus

Cursusduur
2 dagen (8:30 tot 16:00 uur)

Locaties
60 locaties

Data
2x per maand

Examen
BHV Examen

Diploma
BHV Draagpas

Investering
€ 380,-

BHV Basiscursus

Basiscursus BHV (2 praktijkdagen)

De klassikale cursus BHV bestaat uit twee praktijkdagen van 08:30 uur tot 16:00 uur. Op beide dagen wordt aansluitend op de cursus het BHV examen afgenomen. Bij goed gevolg ontvangen de deelnemers de BHV Draagpas, geldig voor 1 jaar. Vervolgens dient de opgedane kennis jaarlijks te worden opgefrist met de Herhalingscursus BHV. 

Basiscursus BHV Blended Learning (e-learning + 1 praktijkdag)

De Basiscursus BHV Blended Learning is een 1-daagse klassikale cursus van 08:30 uur tot 16:00 uur met voorafgaand een E-Learning module. De E-learning module wordt aanvang van de praktijkdag thuis afgelegd. De E-learning module neemt ongeveer 4 uur in beslag en wordt afgesloten met een BHV theorie-examen. Wanneer de deelnemers voor dit E-learning examen geslaagd is, mag hij/zij deelnemen aan de praktijkdag. Daarna volgt de deelnemer 1 praktijkdag waarin de praktische onderwerpen 'Levensreddende Eerste Handelingen' en 'Brandbestrijding' behandeld worden. Na afloop van deze cursusdag wordt het praktijkexamen afgelegd. Wanneer de deelnemer beide onderdelen met goed gevolg heeft afgesloten, ontvangt hij/zij de BHV Draagpas. Deze is geldig voor 1 jaar en de opgedane kennis dient vervolgens jaarlijks te worden opgefrist met de Herhalingscursus BHV.

Beide basiscursussen BHV hebben als doel je kennis bij te brengen over het voorkomen en beperken van schade en het verlenen van Eerste Hulp bij ongevallen. 

Resultaat

  • Je kunt Eerste Hulp verlenen bij ongevallen    
  • Je bent in staat een beginnende brand te bestrijden
  • Je kunt levensreddend handelen
  • Je leert te reanimeren (met AED)
  • Je kunt ontruimen en evacueren
Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.