Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Training Gastvrijheid

Cursusduur
2 huiswerklessen

Locaties
n.v.t.

Data
n.v.t.

Examen
Gastvrijheidstoets

Diploma
Gastvrijheid Certificaat

Investering
€ 155,-

Training Gastvrijheid

Een tevreden gast zorgt voor mond-tot-mond reclame; de beste reclame die een bedrijf zich maar kan wensen! Tijdens de training Gastvrijheid wordt aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen eenvoudig uitgelegd hoe jij en/of je medewerkers gastgerichter kunnen worden. Met onze praktijkgerichte insteek behalen de deelnemers in korte tijd   het Certificaat Gastvrijheid.

In het kort

Het doel van de training Gastvrijheid is dat de deelnemers zich bewust worden van hun houding en gedrag en wat de gevolgen daarvan zijn in het gastcontact. Ook leren wij de deelnemers om beter met de gasten te communiceren. Wij zorgen er met de training Gastvrijheid voor dat de zo gewenste beroepspassie uitgestraald wordt!

Studiemogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden om de training gastvrijheid te volgen en in het bezit te komen van het Certificaat Gastvrijheid: 

  • Thuisstudie gastvrijheid: schriftelijke cursus inclusief huiswerkbegeleiding. De schriftelijke cursus bestaat uit 2 huiswerklessen en een toets. Wanneer je alle lessen en de toets succesvol hebt afgerond, wordt het Certificaat Gastvrijheid per post opgestuurd
  • Inhouse Cursus Gastvrijheid:  De Gastvrijheidstraining is bij uitstek geschikt om  Inhouse te organiseren. Inhouse opleiden houdt in dat je medewerkers binnen je  organisatie een cursus of training volgen. Op jouw locatie, op voor jou geschikte data en tijden.

Doelgroep

Voor alle medewerkers die contact hebben met gasten/klanten in hotels, restaurants, cafés, catering, zorginstellingen, sportkantines en andere branches waar gastvrijheid een grote rol speelt.

Inhouse Training Gastvrijheid

De klassikale Gastvrijheidstraining is bij uitstek geschikt om Inhouse te  organiseren. Inhouse opleiden houdt in dat je medewerkers binnen je organisatie  een cursus of training volgen. Op jouw locatie, op voor jou geschikte data en tijden.  Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Inhouse training Gastvrijheid, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het Inhouse formulier.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.