Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Inhouse Hospitality Training

In de huidige samenleving staat de gastbeleving centraal. Gasten zijn steeds kritischer en hebben hogere verwachtingen. Het is daarom van belang ze te blijven prikkelen en verrassen tijdens hun verblijf. Dit kan natuurlijk op vele manieren en deze verschillen per bedrijf. Wat onderscheidt jouw bedrijf van anderen en wat maakt jouw bedrijf uniek? In een onderscheidend concept, interieur, bedrijfsnaam en aankleding wordt vaak als eerste geïnvesteerd. 

Echter wanneer het bedrijfsconcept helemaal op orde is, staat of valt het totaalplaatje toch met de service en uitstraling van je medewerkers. Medewerkers zijn immers het visitekaartje en het gezicht van het bedrijf voor gasten. Tijdens de Hospitality Training worden jouw medewerkers zich bewust van hun waarde en belang voor het bedrijf. Ook gaan zij inzien welk effect hun houding en gedrag heeft op de gastbeleving en daarmee op de uitstraling van jouw bedrijf.

Kortom; een investering in het opleiden van jouw medewerkers is een must!

Mogelijkheden

Ieder bedrijf is uniek. Dát is waarom de Hospitality Training bij uitstek geschikt is om als Inhouse Training te verzorgen! Deze training stellen we in samenspraak met jou samen, zodat deze naadloos aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. 

De mogelijkheden voor de Hospitality Training zijn eindeloos! Hiervoor gaan we graag in gesprek met je om het programma op maat samen te stellen. De training kan bijvoorbeeld bestaan uit één of meer van de volgende onderdelen: 

Training on the Job
Tijdens de training on the job worden de deelnemers individueel begeleid tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. De trainer instrueert, inspireert, stimuleert en motiveert de deelnemers.

Afhankelijk van het programma van de training die aan training on the job is voorafgegaan, stemmen we samen met jou af hoe er invulling wordt gegeven aan de Training on the Job. 

Gastgericht verkopen / upselling en cross-selling
Vaak is dit niet waar je jezelf dagelijks mee bezig houdt, maar het voorbestaan van jouw bedrijf is en blijft afhankelijk van de omzet. Naast het bieden van excellente service, moeten medewerkers voldoende kennis in huis hebben om gasten te kunnen adviseren en suggesties te doen. 

Het adviseren van bijvoorbeeld een passende wijn bij een bepaald gerecht of een borrelgarnituur bij een speciaalbier. Iets waar de gast misschien niet meteen aan gedacht heeft, maar waardoor hij wel wordt overtuigd om iets extra's of iets anders te bestellen. 

Ook leren jouw medewekers hoe zij een een passend alternatief kunnen bieden, wanneer een gerecht helaas niet (meer) beschikbaar is. 

Omgaan met klachten / negatieve recensies
Klachten zijn bijna onvoorkomelijk; in ieder bedrijf heeft een gast wel eens een klacht. Ga deze klachten niet uit de weg, maar zie een klacht juist als een kans! De truc ligt hem juist in het ombuigen van een klacht naar een tevreden gast! Een goed opgeloste klacht leidt in vele gevallen tot een verbeterde relatie met de gast. 

Mystery visit
De training kan worden uitgebreid met een mystery visit voorafgaand aan de training. Tijdens dit bezoek kan de trainer als observant kritische punten ervaren, welke tijdens de training aan bod kunnen komen. 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van de InHouse Hospitality Training, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze Afdeling InHouse. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 085 - 202 66 66.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InHouse Aanvraagformulier.