Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

BHV Basiscursus

Cursusduur
2 dagen (8:30 tot 16:00 uur)

Locaties
60 locaties

Data
2x per maand

Examen
BHV Examen

Diploma
BHV Draagpas

Investering
€ 425,- (excl. 21% BTW)

Basiscursus BHV

Je dient als werkgever één of meer werknemers aan te wijzen als Bedrijfshulpverlener. Een BHV'er is iemand die binnen het bedrijf, naast de dagelijkse werkzaamheden, maatregelen kan nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken op het moment dat er iets misgaat in het bedrijf. De snelle en deskundige hulp van een BHV’er kan persoonlijk leed beperken en in veel gevallen schade voorkomen.

In het kort

In slechts 2 dagen bereidt de Basiscursus Bedrijfshulpverlener je intensief voor op de officiele BHV examens, die aansluitend op iedere cursusdag worden afgenomen. Met deze cursus leer je hoe je binnen het bedrijf maatregelen kunt nemen om persoonlijk leed en schade te voorkomen wanneer er iets mis gaat, om op die manier de veiligheid en het welzijn van jezelf, je collega's en je gasten te garanderen.

Studiemogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden om de Basiscursus BHV (Bedrijfshulpverlener) te volgen en in het bezit te komen van de BHV draagpas: 

  • Basiscursus BHV: 2-daagse klassikale cursus van 08:30 uur tot 16:00 uur met aansluitend het BHV examen op beide dagen
  • BHV Blended Learning: 1-daagse klassikale cursus van 08:30 uur tot 16:00 uur inclusief een E-Learning module. De E-learning module volg je thuis op de computer en neemt gemiddeld 4 uur in beslag. Daarna volgt de deelnemer 1 praktijkdag waarin de onderwerpen 'Levensreddende Eerste Handelingen' en 'Brandbestrijding' behandeld worden

Doelgroep

De Basiscursus BHV is bedoeld voor medewerkers binnen jouw bedrijf die de bedrijfshulpverlening op zich gaan nemen en nog niet eerder een BHV cursus hebben gevolgd en voor medewerkers waarvan de BHV draagpas is verlopen. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn. 

Inhouse Cursus BHV Basis 

Heb je meerdere medewerkers in het bedrijf die de taken van bedrijfshulpverlener op zich gaan nemen, dan is een Inhouse Cursus BHV Basis wellicht interessant. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Inhouse Cursus BHV Basis, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het Inhouse formulier

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.