Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

BHV Herhalingscursus

Cursusduur
1 dag (8:30 tot 15:00 uur)

Locaties
60 locaties

Data
2 x per maand

Examen
BHV Examen

Diploma
BHV Draagpas

Investering
€ 265,- (excl. 21% BTW)

BHV Herhalingscursus

De Arbowet verplicht de werkgever ervoor te zorgen dat de BHV'er te allen tijde adequaat zijn taken kan uitvoeren. Dat betekent dat de BHV'er zijn kennis en vaardigheden door oefening op peil moet houden. De BHV'er is bij een calamiteit al op de werkplek aanwezig en heeft dus een voorpostfunctie. Voordat de hulpdiensten aanwezig zijn, dient de BHV'er ervoor te zorgen dat de kans op gevaar en letsel voor werknemers en gasten zoveel mogelijk beperkt wordt. Dit kan de BHV'er alleen wanneer de kennis en vaardigheden om dat te kunnen doen nog vers in het geheugen zitten. Door de BHV'er de Herhalingscursus BHV te laten volgen, voldoet de werkgever niet alleen aan de basisverplichting zoals gesteld in de wet, maar zorgt hij ook voor een veilige (werk)plek.

In het kort

In 1 dag wordt tijdens de BHV Herhalingscursus getoetst of je nog steeds de voorgeschreven kennis en vaardigheden beheerst die voor de taak van BHV'er nodig zijn. Je kennis is binnen 1 dag opgefrist. Zo voldoe je weer aan de wettelijke eisen en zorg je voor een veilige werkplek.

Studiemogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden om de BHV Herhalingscursus te volgen en in het bezit te blijven van de BHV Draagpas: 

  • BHV Herhalingscursus: 1 dag klassikale cursus van 08:30 uur tot 15:00 uur met aansluitend het BHV examen van 15:15 uur tot 16:00 uur om in het bezit te blijven van de BHV Draagpas.
     
  • Inhouse Cursus BHV Herhaling:  De BHV Herhalingscursus is bij uitstek geschikt om Inhouse te organiseren. Inhouse opleiden houdt in dat je medewerkers binnen je  organisatie een cursus of training volgen. Op jouw locatie, op voor jou geschikte data en tijden.

Doelgroep

De BHV Herhalingscursus is bedoeld voor alle medewerkers binnen het bedrijf die reeds actief BHV'er zijn en BHV'er moeten blijven.  Je moet minimaal 18 jaar zijn en aantoonbaar in het bezit zijn van een geldige BHV draagpas.

Inhouse Cursus BHV Herhaling

Heb je meerdere BHV'ers in het bedrijf die een BHV Herhalingscursus nodig hebben om BHV'er te kunnen blijven, dan is een Inhouse Cursus BHV Herhaling wellicht interessant. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Inhouse Cursus BHV Herhalingscursus, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het Inhouse formulier

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.