Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

HACCP CURSUS

Cursusduur
1 dag (10:00 tot 16:00 uur)

Locaties
30 locaties

Data
1 x per maand

Examen
HACCP toets 

Diploma
HACCP Certificaat

Investering
€ 375,-

Klassikale Cursus HACCP

Je betaalt voor de 1-daagse klassikale cursus € 375,00. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatie- en certificeringskosten. 

Lesgeld

De HACCP Cursus bestaat uit een 1-daagse klassikale cursus van 10:00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze cursus krijg je van een vakbekwame trainer les, wordt de gehele stof uit de Hygiënecode voor de Horeca behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Het lesgeld bedraagt € 230,00 en zit bij de totaalprijs inbegrepen. 

Lesmateriaal

Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag nog verwerkt en het lesmateriaal dezelfde dag per post aan je verstuurd. Het lesmateriaal bestaat uit de verplichte Hygiënecode voor de Horeca 2016. Dit handboek dient in ieder keuken te allen tijden aanwezig te zijn. De kosten van dit lesmateriaal bedragen € 50,00 en zijn inbegrepen in de totaalprijs. Mocht je reeds in het bezit zijn van de Hygiënecode voor de Horeca 2016 dan kun je dit aangeven bij inschrijving en zullen deze kosten niet in rekening worden gebracht. 

Locatiekosten

In de totaalprijs zijn de locatiekosten à € 60,00 inbegrepen. De locatiekosten bestaan uit het gebruik van de accomodatie, koffie, thee, frisdrank en een uitgebreid lunchbuffet.

HACCP Certificaat

Aansluitend op de klassikale cursus HACCP vindt de HACCP toets plaats. Deze toets wordt afgenomen en nagekeken door de trainer. Wanneer je de toets succesvol hebt afgerond ontvang je direct het HACCP Certificaat. De kosten voor de toets en certificeringskosten bedragen € 35,00 en zijn bij de totaalprijs inbegrepen. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.