Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Praktisch Leidinggeven

Cursusduur
2 dagen (10:00 tot 17:00 uur)

Locaties
30 locaties

Data
6 x per jaar

Examen
HSN examen

Diploma
Praktisch Leidinggeven Certificaat

Investering
€ 765,-

Klassikale Training Praktisch Leidinggeven

Je betaalt voor de 2-daagse klassikale training € 765,00. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatie- en arrangementskosten, huiswerkbegeleiding en certificeringskosten.

Lesgeld

De Training Praktisch Leidinggeven bestaat uit een 2-daagse klassikale training. Beide lesdagen zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens de training krijg je van een ervaren vakbekwame trainer les. Je leert verschillende leiderschapsstijlen flexibel in te zetten en ontwikkelt je persoonlijke leiderschapsstijl. Daarnaast ga je aan de slag met communicatietechnieken om medewerkers beter te kunnen aansturen, motiveren en stimuleren. Ook ben je na de training vaardig in het effectief feedback geven en ontvangen en kun je omgaan met conflictsituaties. Tussen de eerste en tweede lesdag maak je een aantal huiswerkopdrachten welke tijdens de tweede les behandeld zullen worden. Het lesgeld voor deze 2 cursusdagen bedraagt € 570,00 en is in de totaalprijs inbegrepen. 

Lesmateriaal

Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag nog verwerkt en wordt de uitnodiging voor deelname aan de training per post aan je verstuurd. Voor aanvang van de training ontvang je per e-mail een link zodat je het lesmateriaal digitaal kunt inzien. Het lesmateriaal wordt op de 1e lesdag door de trainer aan je uitgereikt. De kosten van het lesmateriaal bedragen € 40,00. 

Locatiekosten

In de totaalprijs zijn de locatie- en arrangementskosten à € 60,00 per dag inbegrepen. De locatie- en arrangementskosten bestaan uit het gebruik van de accommodatie, koffie, thee, frisdrank en een uitgebreid lunchbuffet.

Certificaat Praktisch Leidinggeven

Wanneer je de training op beide dagen hebt gevolgd en alle huiswerkopdrachten succesvol hebt afgerond, ontvang je het Certificaat Praktisch Leidinggeven direct van je trainer op de tweede lesdag. De certificeringskosten bedragen € 35,00 en deze zitten bij de totaalprijs inbegrepen. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.