Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht
Cursussen uitgesteld tot 1 juni 2020 vanwege Coronavirus

Op 23 maart 2020 heeft Minister van Justitie Grapperhaus in een persconferentie bekend gemaakt dat alle samenkomsten en evenementen in Nederland tot 1 juni 2020 worden verboden. Dat geldt ook voor evenementen met minder dan 100 personen. HOC neemt hierin haar verantwoordelijkheid en is door deze nieuwe maatregelen genoodzaakt om al haar klassikale cursussen tot 1 juni 2020 op te schorten.

English version, click here

Klassikale cursussen

Alle klassikale cursussen Sociale Hygiëne (Nederlands en Engels), SVH Leermeester (Nederlands en Engels), HACCP (Nederlands en Engels), Allergenen en Praktisch Leidinggeven worden door deze nieuwe maatregelen opgeschort tot 1 juni 2020. Alle cursisten die reeds ingeschreven staan voor één of meerdere van deze cursussen worden deze week per mail hierover geïnformeerd. 

We begrijpen dat de impact van deze maatregel groot kan zijn en vragen begrip voor deze uitzonderlijke situatie en verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken.

Omzetten naar een thuisstudie

Cursisten die in de komende maanden ingeschreven staan voor een HACCP Cursus of Allergenen Training kunnen de cursus wel schriftelijk volgen en op deze manier in het bezit komen van het HACCP Certificaat of het Allergenen Certificaat. Wil je je klassikale cursus HACCP of Allergenen kosteloos omzetten naar de schriftelijke cursus, dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice op 088 - 202 66 66. 

Meer informatie
Voor verdere informatie over de ontwikkeling van het Coronavirus verwijzen we u naar de volgende website: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus


Naar het overzicht