Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

KHN Ledenvoordeel

Horeca Opleidingscentrum (HOC) is preferred supplier van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) op het gebied van horeca opleidingen. Leden van KHN ontvangen maar liefst 15% korting op het lesgeld* van alle cursussen van HOC! HOC KHN ledenvoordeel
* De korting geldt niet over examenkosten of lesmateriaal.

NIEUW!!! Video Trainingen

 •  Spoedcursus Sociale Hygiëne

In de huidige coronacrisis, waarin we helaas verkeren, is het niet mogelijk om klassikale cursussen veilig te organiseren. Om ervoor te zorgen dat jouw medewerker toch goed voorbereid is op het SVH computerexamen Sociale Hygiëne en hij/zij het SVH Diploma in 1 keer haalt, hebben we de Spoedcursus Sociale Hygiëne nu op video! Uiteraard voor KHN leden met KHN ledenvoordeel! 

Meer informatie over de training

Direct aanmelden

 •  HACCP Online

In de huidige coronacrisis is de HACCP Video Training dé ideale training om te volgen en alle kennis op te doen op het gebied van voedselhygiëne en -voedselveiligheid. In de video training worden alle processen uit de Hygiënecode voor de Horeca op een eenvoudige en praktijkgerichte manier uitgelegd met hele duidelijke en simpele voorbeelden. 

Meer informatie over de training

Direct aanmelden

 • Allergenen Online

Sinds 1 januari 2021 is het allergenenbeleid een vast onderdeel geworden van de NVWA controle. Wanneer er geen Allergenen Management Systeem is in het bedrijf en/of de medewerkers onvoldoende kennis hebben en niet de juiste allergeneninformatie kunnen verstrekken, kan de ondernemer hiervoor een boete krijgen. Met de Allergenen Online training leer je alles over de 14 wettelijk verplichte allergenen, hoe je eenvoudig een Allergenen Management Systeem opzet én onderhoudt. 

Meer informatie over de training 

Direct aanmelden 

Korting op alle klassikale opleidingen

Op meer dan 50 locaties in Nederland organiseert HOC de volgende opleidingen: 

 • Spoedcursus Sociale Hygiëne
 • English Course Social Responsibility 
 • SVH Leermeester Cursus
 • Training Praktisch Leidinggeven
 • Training Hygiënecode HACCP
 • English HACCP Course 
 • Allergenen Training
 • BHV-cursussen

Profiteer van je KHN ledenvoordeel! 

Schrijf jezelf of je medewerker(s) direct in voor een cursus of training. De KHN-korting wordt automatisch verrekend na vermelding van je KHN-lidnummer (deze staat ook vermeld op je HOC opleidingspas). 

Direct aanmelden
 

Voordeel op Incompany cursussen

KHN leden ontvangen tevens een exclusieve KHN ledenkorting op het lesgeld van alle Incompany cursussen van HOC. De ledenkorting wordt verrekend na vermelding van jouw KHN-lidnummer. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het Incompany aanvraagformulier of bel voor meer informatie met onze adviseurs van de Incompany afdeling op telefoonnummer: 085 - 202 6666

Inloggen: