Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Basisvaardigheden Horeca

Cursusduur
8 huiswerklessen

Locaties
n.v.t.

Data
n.v.t.

Examen
Basisvaardigheden Horeca toets

Diploma
Certificaat van Deelname

Investering
€ 185,-

Basisvaardigheden Horeca Cursus

Gasten verwachten goede kwaliteit in de horeca en uitstekend opgeleid personeel. In de top 10 van ergernissen in de horeca staat de kwaliteit van het personeel op nr. 1. Gasten vinden dat het personeel alert moet zijn, kennis van de kaart moet hebben én gastvrij moet zijn. Kortom: de kwaliteit van de bediening moet top zijn! De ontwikkelingen in de horeca gaan razendsnel en voordat je het weet is je kennis verouderd. Zorg dat je vakkennis up-to-date is en behaal nu het Certificaat!

In het kort

Werk je in de horeca? Dan is dit dé cursus om je kennis en vakbekwaamheid te vergroten. Wil je in de horeca gaan werken of een horecabedrijf gaan starten? Dan leer je met deze cursus alles wat nodig is om vakkundig en gastvrij in de horeca aan de slag te gaan! 

Studiemogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden om de cursus Basisvaardigheden Horeca te volgen en in het bezit te komen van het Certificaat van Deelname: 

  • Thuisstudie Basisvaardigheden Horeca: schriftelijke cursus inclusief huiswerkbegeleiding. De schriftelijke cursus bestaat uit 8 huiswerklessen. Wanneer je alle lessen succesvol hebt afgerond, ontvang je het Certificaat van Deelname.
  • Inhouse Cursus Basisvaardigheden Horeca:  De Cursus Basisvaardigheden Horeca is bij uitstek geschikt om  Inhouse te organiseren. Inhouse opleiden houdt in dat je medewerkers binnen je organisatie een cursus of training volgen. Op jouw locatie, op voor jou geschikte data en tijden.

Doelgroep

Voor alle bedieningsmedewerkers in de horecasector, alle (startende) horecaondernemers en bedrijfsleiders, maar ook voor mensen die puur uit interesse in de horeca de cursus willen volgen.

Inhouse Cursus Basisvaardigheden Horeca

Heb je meerdere medewerkers in het bedrijf die je de kennis van de Basisvaardigheden in de Horeca wil bijbrengen, dan is een Inhouse Cursus wellicht interessant. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Inhouse Cursus Basisvaardigheden Horeca, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het Inhouse formulier.