HACCP Video Training

Laat je medewerkers leren waar & wanneer het uitkomt

Cursusduur

4 - 5 uur

Curusdata

Online

Cursus reviewscore

Reviewscore

4,9 uit 5,0 (500+ reviews)

Toets

HACCP Certificaat

Certificaat

HACCP Certificaat

Slagingspercentage

95 % - 100%

Gabriëlla Café video trainer
Gabriëlla Café - Directeur HOC

"Ik houd niet van onderwijzen, wel van entert(r)ainen"

Al meer dan 25 jaar geef ik met heel veel passie en plezier trainingen aan mensen die voedsel bewerken en/of bereiden. 

Enthousiasme, lol en humor zijn wat mij betreft essentieel in een training. Leren is namelijk leuk, waardevol en het brengt je verder in je carrière maar hierbij is een toffe trainer (met af en toe wat zelfspot 😉) wat mij betreft onmisbaar.  

Ben je op zoek naar een boeiende cursus voor je medewerkers waarbij ik hen alles leer op het gebied van HACCP en voedselveiligheid en waarbij ik ervoor zorg dat ze met de opgedane kennis direct in de praktijk aan de slag kunnen? Schrijf ze dan in voor mijn HACCP video training!

HACCP Online Video Training

Nabespreking inhouse cursus

Waardevolle kennis voor jouw bedrijf

Naast het behalen van het HACCP Certificaat doen je medewerkers veel kennis op die waardevol is voor jouw bedrijf. Na het volgen van de HACCP Online Video Training zijn je medewerkers in staat om een HACCP systeem op te zetten of verbeteringen aan te brengen aan het bestaande HACCP systeem. Ze kennen de basisvoorwaarden en de processtappen uit de Hygiënecode voor de Horeca en hoe ze deze moeten toepassen in jouw bedrijf. Daarnaast zijn zich meer bewust van het belang van goede voedselhygiëne en voedselveiligheid. 
Nabespreking inhouse cursus

Weinig ruimte in je planning? Studeren in eigen tijd & tempo

Je hoeft je medewerkers niet een hele dag vrij te plannen. Medewerkers kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze studeren én via welk device; laptop, desktop, tablet of mobiel. Medewerkers hebben twee jaar toegang tot alle video's, dus ook na afronding van de training hebben ze nog steeds toegang wanneer ze in de praktijk aan de slag gaan met HACCP. 
Nabespreking inhouse cursus

Geschikt voor ieder niveau en leeftijd

Onze jongste cursist is 16 jaar en de oudste 84 jaar.  Zonder (voor)opleiding of met een MBO/HBO opleiding. Ook zeer geschikt voor medewerkers met dyslexie, die moeite hebben met leren of die het moeilijk vinden om de hele dag stil te zitten in een klassikale cursus.  

Nabespreking inhouse cursus

Geen reistijd en reiskosten

De gehele HACCP video training en ook de HACCP Toets zijn volledig online. Je hebt dus geen reistijd en reiskosten die je hoeft te vergoeden.  
Nabespreking inhouse cursus

Contact met de video trainer

Heeft je medewerker vragen of (extra) hulp nodig? Onze video trainer neemt telefonisch of per mail contact op deze te beantwoorden! 

Ervaringen van anderen....

Makkelijk te volgen en duidelijk


De video's zijn duidelijk, makkelijk te volgen en informatief. Ik vind het ook leuk dat er humor wordt gebruikt in de video's waardoor mijn aandacht er beter bij bleef. De video's zijn zeker leerzaam en het is fijn dat de belangrijkste informatie on de de video ook nog staat uitgeschreven zodat je het nog na kan lezen.

Isis de Visser

Online cursus HACCP


Wat een plezier had ik hier aan. Gabriëlla brengt het met flair en veel humor. Maar ook met gedegen praktijk voorbeelden en zeer helder in zoals ik het zou zeggen. 
* praatje
* plaatje 
* daadje 

Ook super leuk zij de tussentijdse kennis toetsen, wat je dan weer juist voorbereidt op de uiteindelijke toets. Kortom , Gabriëlla, dank voor je tomeloze energie en humor en gedegen kennis van zaken.

Peter -Inkada B.V.

Duidelijke filmpjes


Duidelijke filmpjes waardoor je de stof goed tot je kunt nemen. Daarnaast is het ook niet langdradig dus kun je goed je aandacht er bij houden. Het voordeel is dat je dit gewoon thuis of ergens anders kunt doen wanneer je even tijd hebt en het niet op vaste tijdstippen moet volgen. En daarnaast is het ook handig dan je een boek bij de hand hebt als je even nog iets wilt nalezen of meer informatie ergens van zou willen hebben.


Judith - Joytime

Meer reviews bekijken?

Overtuigd? Meld je medewerkers direct aan!

Investering

HACCP Video Training

Nederlands

€ 309,-
€ 285,-
Horecacursus in het Nederlands
Inclusief lesgeld, lesmateriaal, inschrijfkosten, certificeringskosten, excl. BTW.

HACCP Video Training

Engels

€ 369,-
€ 335,-
Cursus in het Engels
Inclusief lesgeld, lesmateriaal, inschrijfkosten, certificeringskosten, excl. BTW.

Meer informatie nodig?

HOC Video Academy

Na ontvangst van de aanmelding en betaling wordt het account voor toegang tot de HOC Video Academy geactiveerd en ontvangen je medewerkers op dezelfde (werk)dag een uitnodiging voor deelname aan de video training.  

De video training bestaat uit 40 lessen, verdeeld over 17 hoofdstukken, gebaseerd op de officiële Hygiënecode voor de Horeca. Tussentijds zijn er kennistoetsen zodat je medewerkers kunnen testen of ze de kennis al beheersen. 

Het bekijken van de totale video training duurt 4 - 5 uur en zijn te bekijken op desktop, tablet of mobiel. Je medewerkers kunnen dus leren waar en wanneer ze maar willen én de video's zijn zo vaak te bekijken als ze willen.

De kosten voor (1 jaar) toegang tot de HOC Video Academy à € 200,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen. 

Lesmateriaal

Lesmateriaal

Het lesmateriaal, de officiële Hygiënecode voor de Horeca, wordt op dezelfde (werk)dag na ontvangst van aanmelding en betaling per post naar je medewerkers verstuurd.

Het lesmateriaal bestaat uit basisvoorwaarden en processtappen die uitgebreid beschreven staan. Het is een geen lesboek maar meer een instructieboek waar je in de praktijk mee aan de slag kunt.

Het kosten voor dit lesmateriaal bedragen € 50,-* en zijn bij de totaalkosten inbegrepen.

* Zijn je medewerkers al in het bezit van het lesmateriaal, dan worden deze uiteraard niet in rekening gebracht. 

Lesmateriaal

Inhoud Video Training

De Online Video Training HACCP bestaat uit 17 modules inclusief HACCP toets.

 • Module 1: Introductie
 • Module 2:Hygiënecode voor de Horeca
 • Module 3: Aantoonbaar voedselveilig werken
 • Module 4: Inrichtingseisen
 • Module 5: Training en instructie
 • Module 6: Persoonlijke hygiëne
 • Module 7: Temperatuurbeheersing
 • Module 8: Schoonmaak
 • Module 9: Kruisbesmetting
 • Module 10: Ongedierte en afval
 • Module 11: Inkoop
 • Module 12: Producten opslaan
 • Module 13: Bereiden en presenteren
 • Module 14: Risicovolle producten
 • Module 15: Bar en Hygiëne
 • Module 16: Extra's 
 • Module 17: HACCP toets

De training duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het leertempo van je medewerkers. Ons advies: neem je tijd! Een videotraining kan op pauze én kan meerdere keren worden bekeken.

Begeleiding

Hebben je medewerkers tijdens het bekijken van de video's vragen, dan kunnen ze deze vragen stellen in de HOC Video Academy. Afhankelijk van de vraag wordt deze per e-mail beantwoord óf Gabriëlla neemt persoonlijk telefonisch contact met je medewerkers op! 

De intensiviteit van begeleiding ligt volledig in handen van je medewerkers. 

Ook al stellen je medewerkers 25 keer een vraag, deze service bieden wij graag (én kosteloos)!

Hoe ziet het examen eruit?

HACCP Toets

Aan het einde van de HACCP Video Training vinden je medewerkers de HACCP Toets. Ook deze toets kunnen zij in hun eigen tijd maken, waar en wanneer ze maar willen. Ze hoeven hiervoor dus niet naar een fysieke (examen)locatie. 

De HACCP Toets bestaat uit 30 meerkeuzevragen (A,B,C). Je medewerkers hebben het HACCP Certificaat behaald wanneer ze minimaal 18 van de 30 vragen correct hebben beantwoord.

Binnen maximaal 2 (werk)dagen wordt het HACCP Certificaat per post naar je medewerkers gestuurd. 

De certificeringskosten à € 35,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen.  

Nog meer ervaringen...

Een fijne, leuke en leerzame cursus


Een fijne en leerzame cursus. Vooral de filmpjes werken motiverend. Gabriëlla brengt de theorie met praktijkvoorbeelden op een leuke manier. Hierdoor ben je de theorie snel eigen. Het telefoontje met de felicitaties maken de cursus echt af!

MR 

Interessante en goede HACCP online cursus!Ik ben erg enthousiast over deze online cursus HACCP voor de horeca. De lesstof wordt op een leuke, frisse, humoristische en aansprekende manier gebracht door korte videoboodschappen. De hoeveelheid lesstof valt reuze mee, is begrijpend en makkelijk te onthouden. Je wordt meegenomen in alle belangrijke punten van de HACCP. Ik vond het erg interessant en zeker aan te raden!

Hilbert de Vos

Geweldig programma met geweldige trainer


Ik vond het persoonlijk een hele goede cursus. De academy is erg overzichtelijk en inhoudelijk erg sterk. Mijn complimenten voor Gabriella, want zij vertelde alles in makkelijke en duidelijke taal waardoor de informatie makkelijker blijft hangen met gevolg dat ik mijn examen succesvol heb afgerond.

Jeffrey - King Tout

Laat je medewerkers het HACCP Certificaat behalen!

Wanneer je vandaag je medewerker aanmeldt, ontvang je direct na aanmelding een automatische bevestiging in je e-mail. Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur worden aanmeldingen direct verwerkt. 

Met plezier gaan we voor je aan de slag met de logistiek en organisatie zodat we jou kunnen ontzorgen!