Sociale Hygiëne Video Training

Weinig tijd en tóch goed voorbereid op het SVH examen

Cursusduur

3 - 4 uur

Examendata

5 à 6 dagen per week

Examen

SVH Examen Sociale Hygiëne

Diploma

SVH Diploma Sociale Hygiëne

Slagingspercentage

95 % - 100%

Gabriëlla Café video trainer
Gabriëlla Café - Directeur HOC

"Ik houd niet van onderwijzen, wel van entert(r)ainen"

Al meer dan 25 jaar geef ik met heel veel passie en plezier trainingen aan mensen die alcohol schenken of verkopen en hiervoor het SVH Diploma Sociale Hygiëne moeten halen voor de Alcoholvergunning. 

Enthousiasme, lol en humor zijn wat mij betreft essentieel in een training. Leren is namelijk leuk, waardevol en het brengt je verder in je carrière maar hierbij is een toffe trainer (met af en toe wat zelfspot 😉) wat mij betreft onmisbaar.  

Ben je op zoek naar een boeiende cursus voor je medewerkers waarbij ik hen veel leer en snel goed voorbereid zodat ze vol vertrouwen naar het SVH computerexamen toe gaan en in één keer slagen, schrijf ze dan in voor mijn video training!

Sociale Hygiëne Online Training

Nabespreking inhouse cursus

Snel je Alcoholvergunning weer op orde

Met de Sociale Hygiëne Video Training behalen we het hoogste slagingspercentage. Het slagingspercentage ligt tussen de 95% en 100%. De kans is dus heel groot dat je medewerkers in 1 keer slagen en jij ze snel kunt bijschrijven op je Alcoholvergunning.

Medewerkers die het SVH Diploma niet in één keer behalen hebben in de meeste gevallen de video training niet (geheel) gevolgd. 

Nabespreking inhouse cursus

Weinig ruimte in je planning? Studeren in eigen tijd & tempo

Je hoeft je medewerkers niet een hele dag vrij te plannen. Medewerkers kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze studeren én via welk device; laptop, desktop, tablet of mobiel. De video's zijn tevens meerdere keren te bekijken. Waar je in een klassikale cursus Sociale Hygiëne de trainer niet kunt 'terugspoelen' kan dat bij deze training juist wel.  

Nabespreking inhouse cursus

Geschikt voor ieder niveau en leeftijd

Onze jongste cursist is 16 jaar en de oudste 84 jaar.  Zonder (voor)opleiding of met een MBO/HBO opleiding. Ook zeer geschikt voor medewerkers met dyslexie, die moeite hebben met leren of die het moeilijk vinden om de hele dag stil te zitten in een klassikale cursus.  

Nabespreking inhouse cursus

Het SVH Sociale Hygiëne examen past makkelijk in jouw planning

Medewerkers kunnen zelf het SVH examen Sociale Hygiëne inplannen, 5 à 6 dagen per week, op een van de 18 examenlocaties én op meerdere tijden per dag. Je hoeft je medewerkers dus niet een hele dag vrij te plannen voor het afleggen van het SVH examen Sociale Hygiëne. 
Nabespreking inhouse cursus

Contact met de video trainer

Heeft je medewerker vragen of (extra) hulp nodig? Onze video trainer neemt telefonisch of per mail contact opOnze video trainer neemt telefonisch of per mail contact op deze te beantwoorden! 

Nabespreking inhouse cursus

Waardevolle kennis voor jouw bedrijf

Je medewerkers behalen niet alleen het SVH Diploma Sociale Hygiëne, ze doen ook kennis op die waardevol is voor jouw bedrijf. Na het volgen van de training zijn ze zich meer bewust van een gastvrijheidsformule en het belang daarvan, kunnen ze aan de slag met je huisreglement en weten ze hoe ze op een professionele manier 'Nee' moeten verkopen aan gasten of hoe ze het gesprek met een gast aan kunnen gaan bij regelovertreding. 

Ervaringen van anderen....

Lachend je diploma halen


De training van Gabriella was geweldig. Normaal val ik na 2 minuten E-learning in slaap, maar ik kon bij deze video training mijn aandacht er zeer goed bij houden. Door haar grappige manier van vertellen en uitbeelden heb ik zelfs een aantal keer in een scheur gelegen van het lachen.

Deze training is zeker een aanrader, ook als je in tijdsnood zit. Je kunt makkelijk een hele dag oefenen met deze module en de volgende dag direct examen doen. In de horeca zijn we bijna allemaal doeners, dus ik denk dat deze training om die reden ook zo perfect aansluit bij ons, horecamensen.

Gabriella, bedankt voor de leuke en goede training!

Romiley- Brasserie Charley 

Ervaring video Training


Tijdens het studeren voor mijn Sociale Hygiëne heb ik bijna niet in mijn boek gekeken. Ik heb voornamelijk de filmpjes gekeken die online staan. Hierin wordt 90% van het boek duidelijk beschreven en uitgelegd. Na het bekijken van de filmpjes plande ik mijn examen in, waarna ik toegang kreeg tot oefen examens. Hier heb ik veel oefentoetsen gemaakt, waarbij ik het boek gebruikte om sommige dingen op te zoeken. Het resultaat: Goed geslaagd voor mijn examen!

Sanne - HMSHost

Super! 


Nadat ik de eerste keer helaas met een fout teveel was gezakt had ik besloten de videotraining te doen. Ik werk in de horeca en dat is wat ik het liefste doe daar ligt mijn passie. Ik ben van mening dat mensen met een praktisch beroep ook praktisch ingesteld zijn (ik tenminste wel). Hierdoor leer ik minder uit een theorieboek. Met de video's werd het duidelijk uitgelegd en was het theorieboek een hulpmiddel i.p.v. het leermiddel. Gabriëlla vind ik ook zeer geschikt hiervoor ze legt het duidelijk uit en op een fijne maar ook een leuke manier. Geen saaie doffe stof wordt het dan. Tussen de video's door kreeg je veel oefenvragen wat ik fijn vond dit werkte voor mij goed zodat ik zelf kon afmeten dat ik het goed had begrepen. 


De combinatie van leren op deze manier kan ik zeker aanraden. Zeker voor de praktische mensen onder ons. Ik heb gelukkig mijn diploma gehaald daar ben ik heel blij mee!

Ellen Ronhaar

Meer reviews bekijken?

Overtuigd? Meld je medewerkers direct aan!

Investering

Sociale Hygiëne video training

Nederlands

€ 399,-
€ 375,-
Horecacursus in het Nederlands
Inclusief lesgeld, lesmateriaal, inschrijfkosten, SVH examengeld., excl. BTW.

Sociale Hygiëne video training

Engels

€ 499,-
€ 475,-
Cursus in het Engels
Inclusief lesgeld, lesmateriaal, inschrijfkosten, SVH examengeld., excl. BTW.

Meer informatie nodig?

HOC Video Academy

Na ontvangst van de aanmelding en betaling wordt het account voor toegang tot de HOC Video Academy geactiveerd en ontvangen je medewerkers op dezelfde (werk)dag een uitnodiging voor deelname aan de video training.  

De video training bestaat uit 41 lessen, verdeeld over 11 modules, gebaseerd op het officiële SVH theorieboek Sociale Hygiëne. Tussentijds zijn er 5 kennistoetsen zodat je medewerkers kunnen testen of ze de kennis al beheersen. 

Het bekijken van de totale video training duurt 3 à 4 uur en zijn te bekijken op desktop, tablet of mobiel. Je medewerkers kunnen dus leren waar en wanneer ze maar willen én de video's zijn zo vaak te bekijken als ze willen. 

De kosten voor (1 jaar) toegang tot de HOC Video Academy à € 155,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen. 

Lesmateriaal

Lesmateriaal

Het officiële SVH theorieboek Sociale Hygiëne wordt op dezelfde (werk)dag na ontvangst van aanmelding en betaling per post naar je medewerkers verstuurd.

Het lesmateriaal bestaat uit 10 hoofdstukken en het SVH examen Sociale Hygiëne is op dit lesmateriaal gebaseerd.

Het kosten voor dit theorieboek bedragen € 40,-* en zijn bij de totaalkosten inbegrepen.

* Zijn je medewerkers al in het bezit van het lesmateriaal, dan worden deze uiteraard niet in rekening gebracht. 

Lesmateriaal

Inhoud Video Training

De Online Video Training Sociale Hygiëne bestaat uit 11 modules.

 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Sociale Hygiëne
 • Module 3: Omgaan met gasten
 • Module 4: Regelhandhaving
 • Module 5: Risicogedrag bij regelhandhaving
 • Module 6: Gespreksmodellen
 • Module 7: Alcohol
 • Module 8: Drugs
 • Module 9: Tabak
 • Module 10: Gokken
 • Module 11: Veiligheidsvoorzieningen

De training duurt ongeveer 3 tot 4 uur, afhankelijk van het leertempo van je medewerkers. Ons advies: neem je tijd! Een videotraining kan op pauze én kan meerdere keren worden bekeken.

Begeleiding

Hebben je medewerkers tijdens het bekijken van de video's vragen, dan kunnen ze deze vragen stellen in de HOC Video Academy. Afhankelijk van de vraag wordt deze per e-mail beantwoord óf Gabriëlla neemt persoonlijk telefonisch contact met je medewerkers op! 

De intensiviteit van begeleiding ligt volledig in handen van je medewerkers. 

Ook al stellen je medewerkers 25 keer een vraag, deze service bieden wij graag (én kosteloos)!

Extra proefexamens

Na het inplannen van het examen ontvangen je medewerkers tevens een extra inlogcode voor de Sociale Hygiëne proefexamens in 'Mijn HOC'. Deze proefexamendatabase, bestaande uit 500+ examenvragen, bereiden je medewerkers extra goed voor om met nog meer vertrouwen het officiële SVH examen af te leggen.

Hoe ziet het examen eruit?

SVH examen

In de uitnodigingsmail ontvangen je medewerkers een persoonlijke boekingscode om het examen in te plannen, waar en wanneer het hen uitkomt.

Het SVH examen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuzevragen (A,B,C). Je medewerkers hebben SVH Diploma Sociale Hygiëne behaald wanneer ze minimaal 29 van de 40 vragen correct hebben beantwoord. Het resultaat wordt direct na afloop bekend gemaakt. 

Je medewerkers ontvangen binnen (uiterlijk) 10 werkdagen het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Hierna kunnen ze zich bijschrijven in het Register Sociale Hygiëne van de Lsch.

De  kosten voor het SVH computerexamen à €180,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen.  

Op welke locatie horecacursus

Examenlocaties

Je medewerkers kunnen het SVH computerexamen Sociale Hygiëne inplannen op één van de 18 computerlocaties in Nederland. Het examen kan 5 à 6 dagen per week worden ingepland op meerdere tijdstippen per dag.

Je medewerkers zijn dus helemaal vrij om het examen in te plannen wanneer het hun agenda én die van jouw organisatie het toelaat. 

Nog meer ervaringen...

Mooie en snelle manier om SVH diploma te behalen


I.v.m weinig tijd gekozen voor de online video training. Gabriēlla weet op een enthousiaste en heldere manier de theorie over te brengen in de filmpjes. Voor mij de ideale manier om in korte tijd de lesstof te leren. Daarnaast heb ik diverse oefenexamens gemaakt en vond deze overeenkomen met het echte examen. Het boek heb ik als naslag gebruikt. Ik zou het zo weer op deze manier doen.

Jacqueline

Vandaag mijn examen SVH gedaan en geslaagd 💪 


De online cursus is mij heel goed bevallen, in mijn drukke schema kon ik zelf de beschikbare uurtjes voor mezelf inplannen. Ook de video’s per les vond ik een groot pluspunt, de lesstof blijft hierdoor veel beter hangen, wat heel fijn is als je al een tijdje niet gestudeerd hebt. Ik kan het iedereen aanraden!

Neeltje

Zeer goede methode, om sociale hygiëne te halen


Na het boek doorgelezen te hebben nog de online video’s bekeken, dit wordt dan zeer duidelijk en op een enthousiast/ vrolijke manier verteld waardoor het fijn is om te kijken… daarna nog de mogelijkheid om veel oefenvragen te maken wat zeer helpt. Gemakkelijk om zo je sociale hygiëne te halen. Top!


Richard - Bleekerheide BV

Laat je medewerkers het SVH Diploma behalen!

Wanneer je vandaag je medewerker aanmeldt, ontvang je direct na aanmelding een automatische bevestiging in je e-mail. Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur worden aanmeldingen direct verwerkt. 

Met plezier gaan we voor je aan de slag met de logistiek en organisatie zodat we jou kunnen ontzorgen!