SVH E-learning Sociale Hygiëne

Zelfstandig studeren waar & wanneer het uitkomt

Sociale Hygiëne SVH Horeca Talent

Cursusduur

5 - 7 uur

Examendata

5 à 6 dagen per week

Examen

SVH Examen Sociale Hygiëne

Diploma

SVH Diploma Sociale Hygiëne

Slagingspercentage

92 % - 97 %

E-learning of video training
Daphne Huijbers - Sales & Service

Wat is de leerstijl van je medewerkers?

Op onze klantenservice krijgen we regelmatig de vraag 'Is de video training Sociale Hygiëne of de SVH e-learning beter'? Deze vraag is niet te beantwoorden, dit is immers appels met peren vergelijken. 

Om een klant een passend antwoord te kunnen geven op deze vraag stel ik daarom altijd de vraag 'Hoe leren je medewerkers het liefst?'  Wanneer ik het antwoord hierop weet kan ik ook adviseren wat het beste bij je medewerkers past. 

Studeren je medewerkers het liefst zelfstandig? Zijn ze vaardig in de Nederlandse taal en in begrijpend lezen? Hebben ze voldoende aan voorbereiding via tekst, stellingen en quizzen? En hebben ze geen behoefte om vragen te stellen aan een trainer? Dan is de SVH E-learning een geschikte cursusvorm voor jouw medewerkers. 

SVH E-learning Sociale Hygiëne

Nabespreking inhouse cursus

In één keer het SVH Diploma Sociale Hygiëne behalen

Met de SVH E-learning Sociale Hygiëne video behalen we hoge slagingspercentages. Het slagingspercentage ligt tussen de 92% en 97%. De medewerkers die niet slagen hebben niet de (gehele) SVH E-learning doorlopen en dat heeft vaak te maken met dat deze studievorm niet voor hen geschikt is. Deze E-learning is het meest geschikt voor medewerkers die van theorie houden. 
Nabespreking inhouse cursus

Studeren in eigen tijd & tempo

Medewerkers kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze studeren én via welk device; laptop, desktop, tablet of mobiel.
Nabespreking inhouse cursus

Geschikt voor zelfstandig lerende medewerkers 

De SVH E-learning is het meest geschikt voor medewerkers met een MBO+ of HBO opleiding. Je medewerkers zijn zelfstandig en hebben geen moeite met nieuwe kennis opnemen via (voornamelijk) theorie. 

Nabespreking inhouse cursus

Het SVH Sociale Hygiëne examen past makkelijk in jouw planning

Medewerkers kunnen zelf het SVH examen Sociale Hygiëne inplannen, 5 à 6 dagen per week, op een van de 18 examenlocaties én op meerdere tijden per dag. Je hoeft je medewerkers dus niet een hele dag vrij te plannen voor het afleggen van het SVH examen Sociale Hygiëne.

Ervaringen van anderen....

Super leerzame E-learning


De e-learning is heel concreet en helder. Alles wordt op fijne en heldere manier uitgelegd en het is erg to the point. Hierdoor heb je alle relevante informatie op een centrale plek bij een. Kort gezegd ben ik enorm tevreden.
Amy - Pathé Theaters 

Goede cursus, examen makkelijk te halen


Gebruik gemaakt van de e-learning om het certificaat Sociale Hygiëne te behalen. E-learning was duidelijk en zelf in te delen wanneer je de hoofdstukken doorloopt. Na de e-learning een aantal proefexamens gedaan waarna de toets makkelijk voldoende af te ronden.


Mark

De E-learning is super

De e-learning en de oefenexames zijn top ik heb er veel baat bij gehad, het boek was voor mij veel moeilijker, ik kan iedereen aanbevelen om te kiezen voor de e-learning alles wordt duidelijk behandelt en uitgelegd en hierna oefenen met proefexames succes


Agnes - COÖP Supermarkten

Overtuigd? Meld je medewerkers direct aan!

Investering

SVH E-learning Sociale Hygiëne

Horeca

€ 349,-
€ 325,-
Horecacursus in het Nederlands
Inclusief lesgeld, online proefexamens, inschrijfkosten, SVH examengeld., excl. BTW.

SVH E-learning Sociale Hygiëne

Borrelshop / Slijterij

€ 349,-
€ 325,-
Horecacursus in het Nederlands
Inclusief lesgeld, online proefexamens, inschrijfkosten, SVH examengeld., excl. BTW.

Meer informatie nodig?

SVH Horecatalent

Na ontvangst van de aanmelding en betaling ontvangen je medewerkers op dezelfde (werk)dag per e-mail een uitnodiging met instructie voor toegang tot SVH Horecatalent. Ook ontvangen zij een persoonlijke licentiecode 'SVH E-learning Sociale Hygiëne' die ze aan hun account kunnen toevoegen. Na de activatie van de licentiecode hebben ze 3 maanden toegang tot de SVH E-learning Sociale Hygiëne. 

De E-learning bestaat uit 12 hoofdstukken, 8 instructiefilmpjes en 5 examentrainingen.

De kosten voor toegang tot SVH Horecatalent en de SVH E-learning licentiecode à € 145,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen. 

Lesmateriaal

Inhoud SVH E-learning

De SVH E-learning Sociale Hygiëne bestaat uit 12 hoofdstukken.

 • Hoofdstuk 1: Sociale Hygiëne
 • Hoofdstuk 2: Alcoholverstrekkende bedrijven
 • Hoofdstuk 3: Verantwoordelijkheid leidingevende
 • Hoofdstuk 4: Sociale Vaardigheden
 • Hoofdstuk 5: Regelhandhaving
 • Hoofdstuk 6: Tegenwerkend gedrag
 • Hoofdstuk 7: Risicogedrag van gasten
 • Hoofdstuk 8: Alcohol
 • Hoofdstuk 9: Roken
 • Hoofdstuk 10: Drugs
 • Hoofdstuk 11: Gokken
 • Hoofdstuk 12: Veiligheidsvoorzieningen

Daarnaast vinden je medewerkers ook nog 8 ondersteunende instructiefilmpjes en 5 examentrainingen in de SVH E-learning. 

Extra proefexamens

Na het inplannen van het SVH computerexamen ontvangen je medewerkers tevens een extra inlogcode voor de online Sociale Hygiëne proefexamens in 'Mijn HOC'. Deze proefexamendatabase, bestaande uit 500+ examenvragen, bereiden je medewerkers extra goed voor om met nog meer vertrouwen het officiële SVH examen af te leggen.

Hoe ziet het examen eruit?

SVH examen

In de uitnodigingsmail ontvangen je medewerkers een persoonlijke boekingscode om het SVH computerexamen in te plannen, waar en wanneer het hen uitkomt.

Het SVH examen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuzevragen (A,B,C). Je medewerkers hebben SVH Diploma Sociale Hygiëne behaald wanneer ze minimaal 29 van de 40 vragen correct hebben beantwoord. Het resultaat wordt direct na afloop bekend gemaakt. 

Je medewerkers ontvangen binnen (uiterlijk) 10 werkdagen het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Hierna kunnen ze zich bijschrijven in het Register Sociale Hygiëne van de Lsch.

De  kosten voor het SVH computerexamen à €180,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen.  

Op welke locatie horecacursus

Examenlocaties

Je medewerkers kunnen het SVH computerexamen Sociale Hygiëne inplannen op één van de 18 computerlocaties in Nederland. Het examen kan 5 à 6 dagen per week worden ingepland op meerdere tijdstippen per dag.

Je medewerkers zijn dus helemaal vrij om het examen in te plannen wanneer het hun agenda én die van jouw organisatie het toelaat. 

Nog meer ervaringen...

Een zeer prettige ervaring


Een zeer prettige ervaring, via de E-learning module wordt je stapsgewijs klaargestoomd op het examen. Deze e-learning duurt niet te lang en het is je kompas voor het examen.

Koen - Jan Linders Supermarkten

E-learning werkt perfect


De e-learning methodiek werkt perfect! In 1 keer geslaagd. Wel belangrijk om daarnaast veel oefenexamens te maken.


Ron

Zeer tevreden


Hele zinvolle E-learning gehad. Raad zeker aan om deze aandachtig door te nemen. Ook de oefenexamens die je kunt maken helpen je enorm bij het voorbereiden op het examen.


Sven - Coöp Supermarkten

Laat je medewerkers het SVH Diploma behalen!

Wanneer je vandaag je medewerker aanmeldt, ontvang je direct na aanmelding een automatische bevestiging in je e-mail. Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur worden aanmeldingen direct verwerkt. 

Met plezier gaan we voor je aan de slag met de logistiek en organisatie zodat we jou kunnen ontzorgen!