HACCP & Allergenen Cursussen

Kennis over voedselveiligheid en voedselhygiëne is essentieel in jouw organisatie. Wanneer gasten ziek worden van gerechten of producten die ze genuttigd hebben in jouw bedrijf, dan heeft dit ernstige gevolgen. Zowel voor je gast als voor jouw organisatie. Dat moet dan ook te allen tijde worden voorkomen! Daarom is het belangrijk dat iedere medewerker voldoende kennis heeft en volgens de juiste voorwaarden eten bereidt.  


HOC biedt HACCP Cursussen en Allergenen Trainingen klassikaal, online en InHouse aan. Op deze manier is er altijd een cursusvorm die bij jou of je medewerkers past om snel & eenvoudig de noodzakelijke kennis op te doen op het gebied van voedselveiligheid.


Bekijk onderstaand ons aanbod Voedselveiligheid Cursussen.  

HACCP Cursussen en Allergenen Trainingen
Klassikale cursus HACCP
€ 399,--
€ 375,-

Klassikale HACCP Cursus

Leren je medewerkers het liefst klassikaal, in een groep, en past het in jouw planning om je medewerkers een dag te missen op de werkvloer? Dan biedt de klassikale HACCP Cursus jouw medewerkers de mogelijkheid om in één dag alles te leren op het gebied van voedselveiligheid én het HACCP Certificaat te behalen. 

 

Video Training HACCP
€ 309,-
€ 285,-

Video Training HACCP

Geven je medewerkers er de voorkeur aan om te leren in hun eigen tempo? Of komt het jou planning-technisch niet uit dat je medewerkers een hele dag naar een cursus gaan? Dan biedt de Video Training HACCP jouw organisatie dé uitkomst. Met deze training leren ze alles over de basisvoorwaarden en de processtappen uit de Hygiënecode voor de Horeca en hebben ze de mogelijkheid om hun HACCP Certificaat online te behalen.


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

HACCP Cursus op eigen locatie

Op aanvraag

InHouse Cursus HACCP

Wil je jouw medewerkers het liefst allemaal in één keer opleiden op het gebied van voedselveiligheid? Heb je nog geen HACCP beleid of wil je deze, samen met je medewerkers, 'tegen het licht houden' en bekijken waar het beleid moet worden aangescherpt? Wil je de betrokkenheid van je medewerkers verhogen? Met een InHouse Cursus HACCP gaan we samen met jou kijken naar jouw doelstellingen en passen we de InHouse Cursus aan aan jouw wensen om tot het beste resultaat te komen voor jouw organisatie.  


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

Klassikale Allergenen Training
€ 399,--

€ 375,-

Klassikale Cursus Allergenen

Willen je medewerkers graag kennis op doen over allergenen en ervaringen op het gebied van voedselovergevoeligheid met anderen delen? Dan is de klassikale Cursus Allergenen de juiste cursusvorm voor hen. 


Beschikbaar in het Nederlands

Online Allergenen Training
€ 309,-
€ 285,-

Video Training Allergenen

Willen je medewerkers graag leren in hun eigen tijd. Nemen ze de nieuwe kennis het beste op in een rustige omgeving en vinden ze het prettig om de lesstof nog eens terug kunnen kijken? Dat biedt de Video Training Allergenen hen dé uitkomst. 

 

Allergenen Training op eigen locatie

Op aanvraag

InHouse Cursus Allergenen

Ben je op zoek naar een manier om meerdere medewerkers tegelijk op te leiden op het gebied van Allergenen? Wil je de bewustwording over allergenen vergroten bij je medewerkers? Ben je op zoek naar een cursus waardoor je team aan de slag kan met het Allergenen Management Systeem? Dan biedt de InHouse Cursus Allergenen jou de oplossing. 


Beschikbaar in het Nederlands

Vind je de keuze lastig en wil je persoonlijk advies

Op zoek naar iets specifieks?