InHouse Cursus Sociale Hygiëne

Laat alle medewerkers in 1 dag het SVH Diploma behalen! 

Cursus Sociale Hygiëne op eigen locatie

Waarom een InHouse Cursus Sociale Hygiëne?

Wanneer je minimaal 10 medewerkers hebt die het SVH Diploma Sociale Hygiëne* moeten behalen, wordt het financieel interessant om de Sociale Hygiëne Cursus InHouse te organiseren. 

InHouse betekent op jouw locatie, op een dag van jouw voorkeur en op een tijdstip wanneer het voor jouw organisatie het beste uitkomt. Op deze manier ben je ook niet afhankelijk van onze open cursusplanning.

We werken met vaste cursusprijzen van 10 tot en met 30 personen. Hierdoor dalen de kosten naarmate de groep groter is. Omdat we naar jouw onderneming komen om de cursus te verzorgen, komen de (externe) locatie kosten ook te vervallen en dat scheelt sowieso een slok op een borrel! 

Interesse? Wij zijn je graag van dienst met advies en een vrijblijvende offerte. 


* In het Nederlands en in het Engels

Hoe werkt een InHouse traject?

Offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte

Klik op de button 'Offerte aanvragen', vul het 'InHouse aanvraagformulier' in en verstuur deze. We nemen telefonisch contact met je op om je specifieke wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens sturen we je een vrijblijvende offerte toe die je intern kunt overleggen.  
Offerte akkoord

Akkoord? 

Is de offerte intern overlegd en is iedereen akkoord? Fantastisch! Dan gaan we direct én met plezier voor je aan de slag. Graag vernemen we op welke datum je de cursus wenst te organiseren en wij gaan er alles aan doen om dit voor je mogelijk te maken. 
Contract

Opdrachtbevestiging

Wanneer alle zaken zijn afgestemd samen kan de opdrachtbevestiging geheel worden ingevuld en worden ondertekend door beide partijen. Na ontvangst van de getekende opdrachtbevestiging is de opdracht pas definitief en starten we met de organisatie. 

organisatie cursus

Organisatie

Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvangen we graag de deelnemerslijst. Hiervoor sturen we je uiteraard een format wat je alleen maar hoeft in te vullen. Vanaf daar nemen wij de organisatie van je over. We zorgen ervoor dat de examenorganisatie wordt geboekt en geïnformeerd en op de juiste tijd en plaats op locatie aanwezig is. Daarnaast verzorgen wij de communicatie met je medewerkers. Zij worden per mail door ons uitgenodigd voor de cursus. Ook ontvangen ze relevante informatie over de voorbereiding op de cursus en specifieke eisen voor het examen. Tot slot versturen wij tegelijkertijd het lesmateriaal per post zodat je medewerkers zich hiermee voor kunnen bereiden op de cursus en het examen. 

Inhouse cursus organisatie

Cursus

De trainer zal tijdig op de cursusdag op de jouw locatie aanwezig zijn, zodat de medewerkers op een gastvrije manier kunnen worden verwelkomd. Tijdens de cursusdag worden alle belangrijke zaken uit het SVH theorieboek Sociale Hygiëne behandelt en hebben je medewerkers gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast vinden er verschillende proefexamen momenten plaats. Hierdoor kunnen medewerkers testen of ze de kennis hebben begrepen, kan waar nodig nog worden bijgestuurd door de trainer en ervaren de medewerkers al wat ze aan het einde van de dag, tijdens het officiële SVH examen, kunnen verwachten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je medewerkers met voldoende kennis en (zelf)vertrouwen het SVH examen Sociale Hygiëne af kunnen leggen. 

Nabespreking inhouse cursus

Evaluatie

Binnen 10 (werk)dagen ontvangen wij de officiële examenuitslag van de SVH exameninstantie. Wanneer we deze uitslagen hebben ontvangen, informeren we je uiteraard direct. Hierna kunnen je medewerkers worden bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne van het Lcsh.
Per post ontvang je van ons de examenuitslagen tezamen met een evaluatierapport hoe je medewerkers de cursus hebben ervaren. Tot slot gaan we graag met jou in gesprek hoe je onze dienstverlening hebt ervaren. 

HOC Inhouse Cursus coordinator
Jeroen Willemse - InHouse Cursusplanner

Interesse?

Ontvang je graag meer informatie voor het organiseren van een InHouse Cursus Sociale Hygiëne op jouw locatie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en onze InHouse Cursusplanner Jeroen neemt met plezier contact met je op!