InHouse Praktisch Leidinggeven

Laat je medewerkers hun persoonlijke leiderschapsstijl ontwikkelen! 

Praktisch Leidinggeven Cursus Horeca op eigen locatie

Waarom een InHouse Training Praktisch Leidinggeven?

Heb je minimaal 8 leidinggevende medewerkers in de organisatie die je een training wilt aanbieden om hun persoonlijke leiderschapsstijl (verder) te ontwikkelen? Wil je in de organisatie rollen en verantwoordelijkheden helderder krijgen? Of wil je het gehele management meer 'op één lijn' krijgen?
Dan is het (financieel) interessant om de Training Praktisch Leidinggeven InHouse* te organiseren. 

InHouse betekent op jouw locatie, op dagen van jouw voorkeur en op tijdstippen wanneer het voor jouw organisatie het beste uitkomt. Op deze manier ben je ook niet afhankelijk van onze open cursusplanning.

We werken met vaste cursusprijzen van 8 tot en met 14 personen. Hierdoor dalen de kosten naarmate de groep groter is. Omdat we naar jouw onderneming komen om de training te verzorgen, komen de (externe) locatie kosten ook te vervallen en dat scheelt sowieso een slok op een borrel! 

Interesse? Wij zijn je graag van dienst met advies en een vrijblijvende offerte. 


* In het Nederlands en in het Engels

Hoe werkt een InHouse traject?

Offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte

Klik op de button 'Offerte aanvragen', vul het 'InHouse aanvraagformulier' in en verstuur deze. We nemen telefonisch contact met je op om je specifieke wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens sturen we je een vrijblijvende offerte toe die je intern kunt overleggen.  
Offerte akkoord

Akkoord? 

Is de offerte intern overlegd en is iedereen akkoord? Fantastisch! Dan gaan we direct én met plezier voor je aan de slag. Graag vernemen we op welke data je de training wenst te organiseren en wij gaan er alles aan doen om dit voor je mogelijk te maken. 
Contract

Opdrachtbevestiging

Wanneer alle zaken zijn afgestemd samen kan de opdrachtbevestiging geheel worden ingevuld en worden ondertekend door beide partijen. Na ontvangst van de getekende opdrachtbevestiging is de opdracht pas definitief en starten we met de organisatie. 

organisatie cursus

Organisatie

Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvangen we graag de deelnemerslijst. Hiervoor sturen we je uiteraard een format wat je alleen maar hoeft in te vullen. Vanaf daar nemen wij de organisatie van je over. We zorgen voor de communicatie met je medewerkers. Zij worden per mail door ons uitgenodigd voor de training en ontvangen van ons een intakeformulier om hun persoonlijke doelstellingen kenbaar te maken. Ook ontvangen ze relevante informatie over de voorbereiding op de training. Daarnaast plannen we een persoonlijke telefonisch/online gesprek in tussen jou en de trainer zodat we de training geheel kunnen ontwikkelen naar de wensen, verwachtingen en doelstellingen van de organisatie. Op basis van dit gesprek en de feedback op de intakeformulieren van de leidinggevende medewerkers wordt de training definitief samengesteld. 

Inhouse cursus organisatie

Training

De trainer zal tijdig op de trainingsdagen op de jouw locatie aanwezig zijn, zodat de medewerkers op een gastvrije manier kunnen worden verwelkomd. Tijdens de trainingsdagen gaan we doel- en praktijkgericht met je medewerkers aan de slag om hun leidinggevende vaardigheden en capaciteiten verder te ontwikkelen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de leidinggevende kwaliteiten van je medewerkers na de training verder ontwikkeld zijn en in succesvol in de organisatie ingezet kunnen worden.

Nabespreking inhouse cursus

Evaluatie

Na de trainingsdagen ontvang je van een de Certificaten Praktisch Leidinggeven van de medewerkers die succesvol hebben deelgenomen, tezamen met een evaluatierapport hoe de medewerkers de training hebben ervaren. Daarnaast gaan we graag met jou in gesprek hoe je onze dienstverlening hebt ervaren en of het gewenste resultaat is bereikt. 

HOC Inhouse Cursus coordinator
Jeroen Willemse - InHouse Cursusplanner

Interesse?

Ontvang je graag meer informatie voor het organiseren van een InHouse Training Praktisch Leidinggeven op jouw locatie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en onze InHouse Cursusplanner Jeroen neemt met plezier contact met je op!