Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Allergenen Cursus

Cursusduur
1 dag (10:00 tot 16:00 uur)

Locaties
30 locaties

Data
1 x per maand

Examen
Allergenen toets 

Diploma
Allergenen Certificaat

Investering
€ 375,-

Klassikale Cursus Allergenen

Je betaalt voor de 1-daagse klassikale cursus € 375,00. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatie- en certificeringskosten. 
 

Lesgeld

De Allergenen Cursus bestaat uit een 1-daagse klassikale cursus van 10:00 uur tot 16:00 uur. Tijdens deze cursus krijg je van een vakbekwame trainer les, wordt alle belangrijke en relevante informatie op het gebied van allergenen behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Het lesgeld bedraagt € 230,00 en zit bij de totaalprijs inbegrepen. 

Lesmateriaal

Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag nog verwerkt en wordt de uitnodiging voor deelname aan de cursus per post aan je verstuurd. Voor aanvang van de cursus ontvang je per e-mail een link zodat je het lesmateriaal digitaal voor aanvang van de cursus in kunt zien. De Allergenenmap wordt op de lesdag door de trainer aan je uitgereikt. De kosten van de Allergenenmap bedragen € 50,00 en zijn inbegepen in de totaalprijs. 

Locatiekosten

In de totaalprijs zijn de locatiekosten à € 60,00 inbegrepen. De locatiekosten bestaan uit het gebruik van de accomodatie, koffie, thee, frisdrank en een uitgebreid lunchbuffet. 

Allergenen Certificaat 

Aansluitende op de klassikale cursus Allergenen vindt de Allergenen toets plaats. Deze toets wordt afgenomen en nagekeken door de trainer. Wanneer je de toets succesvol hebt afgerond ontvang je direct je Allergenen Certificaat. De kosten voor de toets en certificeringskosten bedragen € 35,00 en zijn bij de totaalprijs inbegrepen. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.