Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Sociale Hygiëne Spoedcursus

Cursusduur
1 dag (9:00 tot 17:30 uur)

Locaties
82 locaties

Data
2 x per maand

Examen
SVH Sociale Hygiene

Diploma
SVH Sociale Hygiëne

Investering
€ 395,-

Cursus Sociale Hygiene

Sociale Hygiëne betekent dat je op een respectvolle manier omgaat met elkaars lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit geldt natuurlijk altijd en overal, echter heeft de overheid bepaald dat wanneer een (horeca)bedrijf alcohol schenkt of verkoopt, je een Drank- en Horecavergunning aan moet vragen bij de gemeente waar het (horeca)bedrijf gevestigd is. Om deze vergunning te verkrijgen moet er een SVH Diploma Sociale Hygiëne overlegd worden. Daarnaast moet er tijdens openingtijden te allen tijde een medewerker aanwezig zijn die in het bezit is van het SVH Diploma Sociale Hygiëne.

SVH Sociale Hygiene Diploma

Wanneer je alcohol schenkt of verkoopt, verkoop je drugs en ben je wettelijk verplicht in het bezit te zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Daarnaast moet je bijgeschreven zijn op de Drank- en Horecavergunning van het (horeca)bedrijf. De cursus Sociale Hygiëne biedt je de perfecte voorbereiding op het SVH examen Sociale Hygiëne om zo snel in het bezit te komen van het verplichte SVH Diploma Sociale Hygiëne.

Sociale Hygiene Studiemogelijkheden

Er zijn vier mogelijkheden om de Sociale Hygiëne cursus te volgen en in het bezit te komen van het SVH Diploma: 

  • Spoedcursus Sociale Hygiëne: 1 dag klassikale cursus van 09:00 uur tot 16:30 uur met aansluitend het SVH examen Sociale Hygiëne van 16:50 uur tot 17:30 uur
     
  • Thuisstudie Sociale Hygiëne: schriftelijke cursus inclusief huiswerkbegeleiding. De schriftelijke cursus bestaat uit 3 huiswerklessen. Het SVH examen Sociale Hygiëne vindt plaats op dezelfde data als de klassikale cursus. De tijden van het examen zijn van 16:50 tot 17:30 uur. 
     
  • Zelfstudie Sociale Hygiëne: Zelfstudie exclusief huiswerkbegeleiding. Het SVH examen Sociale Hygiëne vindt plaats op dezelfde data als de klassikale cursus. De tijden van het examen zijn van 16:50 tot 17:30 uur. 

  • Examentraining Online Sociale Hygiëne: Online examentraining met toegang tot de proefexamen database. Het SVH examen Sociale Hygiëne vindt plaats op dezelfde data als de klassikale cursus. De tijden van het examen zijn van 16:50 tot 17:30 uur. 

SVH examen Sociale Hygiëne

Aansluitend op de cursus vindt van 16:50 uur tot 17:30 uur het SVH examen Sociale Hygiëne plaats. Het examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C). Om het SVH Sociale Hygiëne Diploma te behalen dien je minimaal 29 van de 40 vragen correct te beantwoorden. 

Doelgroep

De cursus Sociale Hygiëne is geschikt voor iedereen die in een bedrijf werkt waar alcohol geschonken of verkocht wordt. Een vooropleiding is niet vereist. 

Inhouse Cursus Sociale Hygiene

Heb je meerdere medewerkers in het bedrijf die het SVH Diploma Sociale Hygiëne willen behalen en beschik je over een eigen locatie om de cursus te organiseren, dan is een Inhouse Cursus Sociale Hygiëne wellicht interessant. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Inhouse Cursus Sociale Hygiëne, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het Inhouse formulier.