InHouse Cursus BHV

Leidt alle medewerkers tegelijk op tot BHV'er! 

Klassikale Cursus Bedrijfshulpverlening herhaling

Waarom een InHouse Cursus BHV?

Wanneer je minimaal 6 medewerkers hebt die opgeleid moeten worden tot BHV'er*, of wanneer je minimaal 6 BHV'ers hebt die een BHV Herhalingscursus moeten volgen, wordt het financieel interessant om de BHV Cursus InHouse te organiseren. 

InHouse betekent op jouw locatie, op een of meerdere dagen van jouw voorkeur en op een tijdstip wanneer het voor jouw organisatie het beste uitkomt. Op deze manier ben je ook niet afhankelijk van onze open cursusplanning.

We werken met vaste cursusprijzen van 6 tot en met 16 personen. Hierdoor dalen de kosten naarmate de groep groter is. Omdat we naar jouw onderneming komen om de cursus te verzorgen, komen de (externe) locatie kosten ook te vervallen en dat scheelt sowieso een slok op een borrel! 

Interesse? Wij zijn je graag van dienst met advies en een vrijblijvende offerte. 


* In het Nederlands en in het Engels

Hoe werkt een InHouse traject?

Offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte

Klik op de button 'Offerte aanvragen', vul het 'InHouse aanvraagformulier' in en verstuur deze. We nemen telefonisch contact met je op om je specifieke wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens sturen we je een vrijblijvende offerte toe die je intern kunt overleggen.  
Offerte akkoord

Akkoord? 

Is de offerte intern overlegd en is iedereen akkoord? Fantastisch! Dan gaan we direct én met plezier voor je aan de slag. Graag vernemen we op welke datum je de cursus wenst te organiseren en wij gaan er alles aan doen om dit voor je mogelijk te maken. 
Contract

Opdrachtbevestiging

Wanneer alle zaken zijn afgestemd samen kan de opdrachtbevestiging geheel worden ingevuld en worden ondertekend door beide partijen. Na ontvangst van de getekende opdrachtbevestiging is de opdracht pas definitief en starten we met de organisatie. 

organisatie cursus

Organisatie

Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvangen we graag de deelnemerslijst. Hiervoor sturen we je uiteraard een format wat je alleen maar hoeft in te vullen. Vanaf daar nemen wij de organisatie van je over. We zorgen ervoor dat de trainer wordt geboekt en geïnformeerd en op de juiste tijd en plaats op locatie aanwezig is. Daarnaast verzorgen wij de communicatie met je medewerkers. Zij worden per mail door ons uitgenodigd voor de cursus. Ook ontvangen ze relevante informatie over de voorbereiding op de cursus en specifieke eisen voor het examen.

Inhouse cursus organisatie

Cursus

De trainer zal tijdig op de cursusdag op de jouw locatie aanwezig zijn, zodat de medewerkers op een gastvrije manier kunnen worden verwelkomd. Tijdens de cursusdag worden alle belangrijke zaken op BHV gebied behandelt en hebben je medewerkers gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast vinden er verschillende praktijkoefeningen plaats. Hierdoor kunnen medewerkers testen of ze de kennis hebben begrepen en kan waar nodig nog worden bijgestuurd door de trainer. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je medewerkers met voldoende kennis en (zelf)vertrouwen na de cursus aan de slag kunnen als BHV'er in jouw organisatie. 

Nabespreking inhouse cursus

Evaluatie

Binnen 10 (werk)dagen worden de BHV Certificaten verstrekt. Daarnaast gaan we graag met jou in gesprek hoe je onze dienstverlening hebt ervaren. 

HOC Inhouse Cursus coordinator
Jeroen Willemse - InHouse Cursusplanner

Interesse?

Ontvang je graag meer informatie voor het organiseren van een InHouse Cursus Sociale Hygiëne op jouw locatie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en onze InHouse Cursusplanner Jeroen neemt met plezier contact met je op!