InHouse Cursus HACCP

Leid alle medewerkers tegelijk op in voedselveiligheid! 

HACCP Cursus op eigen locatie

Waarom een InHouse Cursus HACCP?

Wanneer je minimaal 8 medewerkers hebt die opgeleid moeten worden op het gebied van HACCP, voedselveiligheid en voedselhygiëne, wordt het financieel interessant om de HACCP Cursus InHouse te organiseren. 

InHouse betekent op jouw locatie, op een dag van jouw voorkeur en op een tijdstip wanneer het voor jouw organisatie het beste uitkomt. Op deze manier ben je ook niet afhankelijk van onze open cursusplanning.

We werken met vaste cursusprijzen van 8 tot en met 20 personen. Hierdoor dalen de kosten naarmate de groep groter is. Omdat we naar jouw onderneming komen om de cursus te verzorgen, komen de (externe) locatie kosten ook te vervallen en dat scheelt sowieso een slok op een borrel! 

Interesse? Wij zijn je graag van dienst met advies en een vrijblijvende offerte. 


* In het Nederlands en in het Engels

Hoe werkt een InHouse traject?

Offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte

Klik op de button 'Offerte aanvragen', vul het 'InHouse aanvraagformulier' in en verstuur deze. We nemen telefonisch contact met je op om je specifieke wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens sturen we je een vrijblijvende offerte toe die je intern kunt overleggen.  
Offerte akkoord

Akkoord? 

Is de offerte intern overlegd en is iedereen akkoord? Fantastisch! Dan gaan we direct én met plezier voor je aan de slag. Graag vernemen we op welke datum je de cursus wenst te organiseren en wij gaan er alles aan doen om dit voor je mogelijk te maken. 
Contract

Opdrachtbevestiging

Wanneer alle zaken zijn afgestemd samen kan de opdrachtbevestiging geheel worden ingevuld en worden ondertekend door beide partijen. Na ontvangst van de getekende opdrachtbevestiging is de opdracht pas definitief en starten we met de organisatie. 

organisatie cursus

Organisatie

Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvangen we graag de deelnemerslijst. Hiervoor sturen we je uiteraard een format wat je alleen maar hoeft in te vullen. Vanaf daar nemen wij de organisatie van je over.  Wij verzorgen de communicatie met je medewerkers. Zij worden per mail door ons uitgenodigd voor de cursus. Ook ontvangen ze relevante informatie over de voorbereiding op de cursus en de afsluitende HACCP Toets. Tot slot versturen wij tegelijkertijd het lesmateriaal per post zodat je medewerkers zich hiermee voor kunnen bereiden op de cursus en de toets. 

Inhouse cursus organisatie

Cursus

De trainer zal tijdig op de cursusdag op de jouw locatie aanwezig zijn, zodat de medewerkers op een gastvrije manier kunnen worden verwelkomd. Tijdens de cursusdag worden alle belangrijke zaken uit de Hygiënecode voor de Horeca behandeld en hebben je medewerkers gelegenheid om vragen te stellen. Ook is het mogelijk, indien gewenst en in overleg, om specifieke zaken van jouw onderneming die extra aandacht behoeven, mee te nemen in de cursus. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je medewerkers met voldoende kennis en (zelf)vertrouwen aan de slag kunnen met HACCP in de praktijk. 

Nabespreking inhouse cursus

Evaluatie

Na afloop van de cursus ontvang je van ons een overzicht met behaalde cijfers voor de HACCP Toets en de HACCP Certificaten van alle medewerkers. Ook ontvang je een rapport met evaluaties hoe je medewerkers de cursus hebben ervaren. Tot slot gaan we graag met jou in gesprek hoe je onze dienstverlening hebt ervaren. 

HOC Inhouse Cursus coordinator
Jeroen Willemse - InHouse Cursusplanner

Interesse?

Ontvang je graag meer informatie voor het organiseren van een InHouse Cursus HACCP op jouw locatie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en onze InHouse Cursusplanner Jeroen neemt met plezier contact met je op!