Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Inhouse Cursus Sociale Hygiëne

Wanneer je meerdere medewerkers tegelijkertijd het Diploma Sociale Hygiëne wilt laten behalen, dan kunnen we deze cursus op je eigen locatie verzorgen. De Inhouse Cursus Sociale Hygiëne is al interessant vanaf 10 deelnemers. 

Inhoud

Voor het schenken van alcohol, dien je een Drank- en Horecavergunning aan te vragen bij de gemeente. Voor deze vergunning dien je als eigenaar/eigenaren of vennoten in het bezit te zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiene. Daarnaast moet er tijdens de openingstijden te allen tijde iemand aanwezig zijn in het bedrijf die in het bezit is van dit Diploma en deze medewerkers moeten bijgeschreven staan op de Drank- en Horecavergunning.

Het doel van de cursus Sociale Hygiëne is uiteraard dat je medewerkers snel in het bezit komen van het verplichte SVH Diploma Sociale Hygiëne. Daarom maken wij gebruik van het officiële SVH lesmateriaal en hebben de deelnemers toegang tot onze online proefexamens. Hiervan kunnen ze onbeperkt gebruik maken tot aan de cursusdag. 

Programma

De cursus kan in één dag worden georganiseerd van 09:00 uur tot 16:30 uur met aansluitend het SVH examen van 16:50 uur tot 17:30 uur. De cursus kan ook opgesplitst worden in twee dagdelen van 3,5 uur. Deze dagdelen kunnen in overleg worden ingepland waarbij de ochtend, middag en avond beschikbaar is. De cursus kan gepland worden op iedere dag van de week. 

Resultaat

Na afloop van de cursus: 

  • zijn je medewerkers goed voorbereid op het officiële SVH examen Sociale Hygiëne
  • hebben je medewerkers kennis van de Drank- en Horecawet
  • weten je medewerkers hoe ze huisregels moeten opstellen én handhaven
  • weten je medewerkers hoe ze gasten kunnen aanspreken bij overtredingen in het bedrijf
  • weten je medewerkers hoe ze moeten omgaan met gasten die agressief of gewelddadig zijn
  • beschikken je medewerkers over kennis om de veiligheid in het bedrijf te verbeteren

SVH Examen

De cursus wordt afgesloten met het SVH Examen Sociale Hygiëne, bestaande uit 40 meerkeuzevragen. Om het SVH Sociale Hygiëne Diploma te behalen dien je minimaal 29 van de 40 vragen correct te beantwoorden. 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van de InHouse Cursus Sociale Hygiëne, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze Afdeling InHouse. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 085 - 202 66 66.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InHouse Aanvraagformulier.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.