Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Inhouse HACCP Training

Wanneer je meerdere medewerkers tegelijkertijd wilt opleiden op het gebied van voedselveiligheid en voedselhygiëne, dan kunnen we deze training op je eigen locatie verzorgen. De Inhouse HACCP Training is al interessant vanaf 8 deelnemers. 

Inhoud

Wanneer er in jouw bedrijf eet- of drinkwaren bereid en/of behandeld worden, dan ben je als werkgever wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat alle medewerkers een training of instructie hebben gevolgd op het gebied van voedselveiligheid. Door het organiseren van de Inhouse HACCP Training kun je in één keer voldoen aan deze wettelijke eisen door alle medewerkers tegelijkertijd op te leiden.

Het doel van de HACCP Training is de deelnemers om een praktijkgerichte manier de regels uit de Hygiënecode 'eigen' te maken. Na het volgen van deze training hebben je medewerkers alle tips en tools om op een professionele manier de verplichtingen uit de Hygiënecode door te voeren in het bedrijf. Het voordeel van Inhouse opleiden is dat we de training kunnen afstemmen op de werkzaamheden die op jouw bedrijf van toepassing zijn. 

Als lesmateriaal voor de training gebruiken we de Hygiënecode voor de Horeca*. Daarnaast hebben de deelnemers toegang tot onze online proefexamens. Hiervan kunnen ze onbeperkt gebruik maken tot aan de cursusdag. 

* Uiteraard is het ook mogelijk de training op basis van een andere Hygiënecode of een eigen Hygiënecode te verzorgen. Graag bespreken we hiervoor de mogelijkheden. 

Programma

De training kan in één dag worden georganiseerd, bijvoorbeeld van 10:00 uur tot 16:00 uur. De training kan ook opgesplitst worden in twee losse dagdelen van 3 uur. Deze dagdelen kunnen in overleg worden ingepland waarbij de ochtend, middag en avond beschikbaar is. De training kan gepland worden op iedere dag van de week. 

Resultaat

Na afloop van de cursus: 

  • hebben je medewerkers kennis van de regels uit de Hygiënecode
  • beheersen je medewerkers de basisvoorwaarden uit de Hygiënecode
  • weten je medewerkers waar de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) tijdens een inspectie op let
  • beheersen je medewerkers de processtappen uit de Hygiënecode
  • beschikken je medewerkers over kennis om de bedrijfsvoering op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren

Certificering

De training wordt afgesloten met een meerkeuze toets. Bij een voldoende resultaat ontvangen alle deelnemers het HACCP Certificaat. 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van de InHouse HACCP Training, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze Afdeling InHouse. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 085 - 202 66 66.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InHouse Aanvraagformulier.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.