Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Maatwerk Opleidingen

HOC biedt de mogelijkheid om trainingen ‘op Maat’ op eigen locatie te verzorgen.  de ruime ervaring van HOC op het gebied van (horeca)opleidingen resulteert in  maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van erkende kwaliteit. om te kijken wat HOC voor jouw organisatie kan betekenen, plannen we graag een (vrijblijvend) consult. op basis hiervan kunnen we een concreet voorstel aanbieden. daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van HOC.

Engelstalige Horecacursussen

Al onze cursussen en trainingen kunnen wij ook in de Engelse taal verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om medewerkers   op te leiden die de Nederlandse taal niet (vloeiend) beheersen. De cursus wordt verzorgd door deskundige trainers en hiervoor is een  speciaal trainingsprogramma ontwikkeld. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met onze afdeling Inhouse via 085 - 202 66 66.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor het ontwikkelen en  organiseren van een cursus of training   ‘Op Maat’? Wij denken graag met je mee! Voor een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met onze afdeling   Inhouse. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 085 - 202 66 66 of per e-mail via: inhouse@hoc.nl.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.