Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Praktisch Leidinggeven

Cursusduur
2 dagen (10:00 tot 17:00 uur)

Locaties
5 locaties

Data
6 x per jaar

Examen
HSN examen

Diploma
Praktisch Leidinggeven Certificaat

Investering
€ 765,- (excl. 21% BTW)

Training Praktisch Leidinggeven op de Werkvloer 

Wanneer je bent doorgegroeid van medewerker naar leidinggevende op de werkvloer, worden er ineens andere zaken van je verwacht. Naast je eigen werk moet je nu ook medewerkers aan gaan sturen. Je collega's zijn je medewerkers geworden en je bent nu ineens 'tussenpersoon' van je 'oud-collega's' en de werkgever. Hoe ga je om met deze nieuwe verantwoordelijkheden? De Training Praktisch Leidinggeven geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en biedt jou de juiste basis om effectief als leidinggevende op de werkvloer aan de slag te gaan. 

Leidinggeven in de Horeca

Tijdens de Training Praktisch Leidinggeven leer je verschillende leiderschapsstijlen flexibel in te zetten en ontwikkel je jouw eigen stijl van leidinggeven. Je gaat oefenen met diverse technieken waarmee je medewerkers kunt aansturen, motiveren en stimuleren. Je leert op verschillende niveaus te communiceren en te rapporteren en beheerst communicatieve vaardigheden om je doelen te bereiken. 

Studiemogelijkheden

Leidinggevende op de werkvloer word je niet door een e-learning te volgen of je theorieboek door te nemen. Een goede leidinggevende kent zijn eigen leiderschapsstijl en beheerst praktische vaardigheden die in de praktijk effectief ingezet worden. Daarom bieden wij de Training Praktisch Leidinggeven aan in de vorm van: 

  • Training Praktisch Leidinggeven: De training bestaat uit 2 lesdagen. De lestijden van beide lesdagen zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur. Na de eerste lesdag krijg je een aantal huiswerkopdrachten van je trainer. Je dient voor deze opdrachten rekening te houden met 4 huiswerkuren.

Doelgroep

Voor (beginnend) leidinggevenden van horecabedrijven, cateringbedrijven, (zorg)instellingen en bedrijfskantines die een team (gaan) aansturen op de werkvloer en zich hierin verder willen ontwikkelen. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

Certificaat Praktisch Leidinggeven

Wanneer je de training op beide dagen hebt gevolgd en alle huiswerkopdrachten succesvol hebt afgerond, ontvang je het Certificaat Praktisch Leidinggeven direct van je trainer op de tweede lesdag. 

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.