Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

SVH Leermeester Cursus

Cursusduur
3 dagen (09:00 uur tot 17:00 uur)

Locaties
30 locaties

Data
8x per jaar

Examen
SVH Leermeester

Diploma
SVH Leermeester Diploma

Investering
€ 1075,-

Klassikale cursus Leermeester

Je betaalt voor de 3-daagse klassikale cursus € 1.075,00. Dit bedrag is inclusief SVH lesmateriaal, locatie- en arrangementskosten, huiswerkbegeleiding, examentrainingen, onbeperkt online proefexamens en SVH examengeld. 
 

Lesgeld

De Leermeester Cursus bestaat uit een 3-daagse klassikale cursus. De 1e en 2e lesdag zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur. De 3e lesdag is van 09:00 uur tot 12:00 uur met aansluitend het SVH examen Leermeester van 12:30 uur tot 17:00 uur. Tijdens de cursus krijg je van een vakbekwame trainer les, wordt de gehele lesstof behandeld en worden belangrijke zaken over het leermeesterschap behandeld. Daarnaast ontvang je informatie over het SVH leermeester examen en word je hierop voorbereid. Tussen de eerste en tweede lesdag maak je het examenonderdeel porftolio en heb je de mogelijkheid deze ter controle per e-mail toe te sturen naar je trainer. Het lesgeld voor deze 3 cursusdagen inclusief huiswerkbegeleiding bedraagt € 525,00 en is in de totaalprijs inbegrepen. 

SVH examen Leermeester

Aansluitend op de 3e lesdag van de cursus vindt het SVH examen Leermeester plaats. De SVH exameninstantie komt op dezelfde locatie het examen afnemen. Bij aanvang van het examen legitimeer je je bij de examinator en lever je je portfolio in. Vervolgens vindt het praktijkexamen Coachen & Begeleiden plaats. Wanneer iedereen dit examenonderdeel heeft gedaan start het theorie examen. De kosten van dit SVH examen (3 onderdelen) bedragen € 300,00. Deze kosten zitten bij de totaalprijs inbegrepen. 

Lesmateriaal

Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag nog verwerkt en wordt de uitnodiging voor deelname aan de cursus per post aan je verstuurd. Voor aanvang van de cursus ontvang je per e-mail een link zodat je het lesmateriaal digitaal kunt inzien. De SVH Syllabus wordt op de 1e lesdag door de trainer aan je uitgereikt. De kosten van het lesmateriaal bedragen € 40,00 en dit is in de totaalprijs inbegrepen. 

Locatiekosten

In de totaalprijs zijn de locatie- en arrangementskosten à € 70,00 per dag inbegrepen. De locatie- en arrangementskosten bestaan uit het gebruik van de accomodatie, koffie, thee, frisdrank en een uitgebreid lunchbuffet.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.