Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Sociale Hygiëne Spoedcursus

Cursusduur
1 dag (9:00 tot 17:30 uur)

Locaties
52 locaties

Data
2 x per maand

Examen
SVH Sociale Hygiene

Diploma
SVH Sociale Hygiëne

Investering
€ 415,-

Klassikale cursus Sociale Hygiëne 

Je betaalt voor de 1-daagse klassikale cursus € 415,00. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatiekosten, toegang tot de online proefexamens en SVH examengeld. 

Lesgeld

De Spoedcursus bestaat uit een 1-daagse klassikale cursus van 09:00 uur tot 16:30 uur. Tijdens deze cursus krijg je van een vakbekwame trainer les, wordt de gehele lesstof behandeld, krijg je examentrainingen ter voorbereiding op het SVH examen Sociale Hygiëne en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Het lesgeld bedraagt € 185,00 en zit bij de totaalprijs inbegrepen. 

Lesmateriaal

Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag nog verwerkt en het lesmateriaal dezelfde dag nog per post aan je verstuurd. Het lesmateriaal bestaat uit het officiële SVH theorieboek Sociale Hygiëne. Mocht je reeds in het bezit zijn van het lesmateriaal dan kun je dit aangeven bij inschrijving en zullen de kosten voor het lesmateriaal à € 35,00 niet in rekening worden gebracht. 

Locatiekosten

In de totaalprijs zijn de locatiekosten à € 50,00 inbegrepen. De locatiekosten bestaan uit het gebruik van de accommodatie, koffie, thee, frisdrank en een uitgebreid lunchbuffet.

SVH examen Sociale Hygiëne

Aansluitend op de klassikale cursus Sociale Hygiëne vindt het SVH examen Sociale Hygiëne plaats. De SVH exameninstantie komt op dezelfde locatie het examen afnemen. De kosten van dit SVH examen bedragen € 145,00. Deze kosten zitten bij de totaalprijs inbegrepen.

Thuisstudie Sociale Hygiëne

Het lesgeld van de thuisstudie bedraagt € 110,00. Dit bedrag is inclusief lespakket thuisstudie, huiswerkbegeleiding en online proefexamens, exclusief SVH cursusboek, SVH examengeld en inschrijfkosten. De kosten voor het SVH Cursusboek bedragen € 35,00. De kosten voor het SVH examen bedragen € 145,00 en de inschrijfkosten zijn € 25,00. 

Zelfstudie Sociale Hygiëne

Het lesgeld van de zelfstudie bedraagt € 90,00. Dit bedrag is inclusief lespakket zelfstudie en online proefexamens, exclusief SVH cursusboek, SVH examengeld en inschrijfkosten. De kosten voor het SVH Cursusboek bedragen € 35,00. De kosten voor het SVH examen bedragen € 145,00 en de inschrijfkosten zijn € 25,00. 

Examentraining Online Sociale Hygiëne

Het lesgeld van de examentraining online bedraagt € 70,00. Dit bedrag is inclusief onbeperkt toegang tot de online proefexamen database, exclusief SVH cursusboek, SVH examengeld en inschrijfkosten. De kosten voor SVH Cursusboek bedragen € 35,00. De kosten voor het SVH examen bedragen € 145,00 en de inschrijfkosten zijn € 25,00. 

SVH E-learning Sociale Hygiëne

Het lesgeld van de SVH E-learning bedraagt € 105,00. Dit bedrag is inclusief onbeperkt toegang tot de online proefexamen database, exclusief SVH examengeld en inschrijfkosten. De kosten voor het SVH examen bedragen € 145,00 en de inschrijfkosten zijn € 25,00. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.