Klassikale Cursus Sociale Hygiëne

Het SVH Diploma Sociale Hygiëne behalen in 1 dag

Spoedcursus Sociale Hygiene

Cursusduur

1 dag (09.00 uur tot 17.30 uur)

Cursusdata

Iedere maand

Cursuslocaties

Examen

SVH Examen Sociale Hygiëne

Diploma

SVH Diploma Sociale Hygiëne

Slagingspercentage

92 % - 98%

Horeca cursus doel
Joyce Café - Trainer

Kwaliteit en hoog slagingspercentage

Daar gaan wij voor! We doen er tijdens de klassikale cursus Sociale Hygiëne alles aan om er voor te zorgen dat jouw medewerkers met voldoende kennis en zelfvertrouwen het SVH examen Sociale Hygiëne in gaan.


Naast het behalen van het SVH Diploma Sociale Hygiëne krijgen je medewerkers waardevolle kennis voor jouw bedrijf. Na het volgen van deze cursus kunnen zij het huisreglement beter handhaven, makkelijker 'Nee' verkopen aan gasten en alcohol- of drugsgebruik eerder signaleren.


Onze missie is geslaagd als jouw medewerkers waardevolle kennis hebben opgedaan en het SVH Diploma Sociale Hygiëne in één keer hebben behaald zodat ze kunnen worden bijgeschreven op jouw alcoholvergunning.   

Sociale Hygiëne Cursus klassikaal

Nabespreking inhouse cursus

Snel je Alcoholvergunning weer op orde

Met de klassikale Cursus Sociale Hygiëne behalen we hoge slagingspercentages. Het slagingspercentage ligt tussen de 92% en 98%. De kans is dus heel groot dat je medewerkers in 1 keer slagen en jij ze snel kunt bijschrijven op je Alcoholvergunning. 

Medewerkers die na het volgen van deze cursus het SVH examen niet behalen zijn (nog) niet voldoende vaardig in de Nederlandse taal, hebben last van examenvrees of hebben tijdens het examen een gebrek aan concentratie. 

Nabespreking inhouse cursus

Met recht een 'spoed' cursus

Alles gebeurt in 1 dag: Het gehele officiële SVH theorieboek Sociale Hygiëne wordt behandeld en alle belangrijke zaken komen aan bod. Aan het einde van de dag vindt direct het SVH examen Sociale Hygiëne plaats op dezelfde locatie. We adviseren om het lesmateriaal voor aanvang van de cursus door te nemen, maar in de praktijk zien we dat dit vaak niet gebeurd. 

Nabespreking inhouse cursus

'Stok achter de deur'

De klassikale cursus Sociale Hygiëne is bij uitstek geschikt voor medewerkers die het lastig vinden om zelfstandig te studeren. Bij deze Sociale Hygiëne Cursus weten je medewerkers 'dan heb ik de cursus en het examen' en begeleidt onze trainer je medewerkers goed voor op het aansluitende en officiële SVH examen Sociale Hygiëne.

Nabespreking inhouse cursus

Entert(r)ainers

Onze trainers zijn geen saaie docenten die theorie 'doceren'. Zij zijn zich heel goed bewust dat horecamedewerkers bij uitstek 'doeners' zijn en dat je niet aan moet komen met 'droge' theoriestof. De theoretische kennis wordt aan je medewerkers overgedragen met veel leuke, grappige en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Deze voorbeelden zijn herkenbaar, waardoor de theoriestof veel makkelijker blijft 'hangen'. 
Nabespreking inhouse cursus

Waardevolle kennis voor jouw bedrijf

Je medewerkers behalen niet alleen het SVH Diploma Sociale Hygiëne, ze doen ook kennis op die waardevol is voor jouw bedrijf. Na het volgen van de Cursus Sociale Hygiëne zijn ze zich meer bewust van een gastvrijheidsformule en het belang daarvan, kunnen ze aan de slag met je huisreglement en weten ze hoe ze op een professionele manier 'Nee' moeten verkopen aan gasten of hoe ze het gesprek met een gast aan kunnen gaan bij regelovertreding. 

Nabespreking inhouse cursus

Onbezorgd opleiden

Wanneer je je medewerkers deel wilt laten nemen aan een klassikale Cursus Sociale Hygiëne, hoef je ze alleen maar aan te melden. Daarna verzorgen wij de rest! Wij nodigen je medewerkers uit per mail en per post voor de cursusdag en het examen, versturen het lesmateriaal, herinneren ze aan de cursus en voorzien ze van belangrijke exameninformatie. Ook zorgen wij ervoor dat ze aangemeld worden voor het SVH examen en versturen wij het SVH Diploma Sociale Hygiëne per post. 

Ervaringen van anderen....

Fijne cursus 


Fijne cursus, gegeven door een enthousiaste en leuke vrouw die de leiding over de cursus had!
Die de stof in onze hoofden stampte tot een uitstekend eindresultaat! Mooie locatie en lekkere lunch gehad! Was top!

Meneer Ehlhardt

Gezellige maar ook leerzame dag


Was een hele gezellige maar ook zeker een hele leerzame dag. Alles werd goed uitgelegd en iedereen kreeg ook tijd om zijn of haar mening te geven en daar werd dan over door gepraat met zijn allen.

Gina van Dam - Vermaat LP

Heel fijn!


Er werd meer dan genoeg tijd genomen om de stof goed door te nemen. Er was ruimte voor vragen en extra hulp. Ik was zelf ontzettend zenuwachtig en ik heb een beetje faalangst en ik vond het heel fijn hoe hier mee is om gegaan.

Indy Grandia - Restaurant Bo

Overtuigd? Meld je medewerkers direct aan!

Investering

Sociale Hygiëne klassikaal

Nederlands

€ 549,50,-
€ 476,-
Horecacursus in het Nederlands
Inclusief lesgeld, lesmateriaal, arrangementskosten, SVH examengeld. KHN ledenvoordeel, excl. BTW.

Meer informatie nodig?

Lesmateriaal

Voorbereiding

Na ontvangst van de aanmelding worden je medewerkers op dezelfde (werk)dag uitgenodigd voor deelname aan de cursus. Per post ontvangen ze het SVH theorieboek Sociale Hygiëne. Wij adviseren om dit boek voor aanvang van de cursus door te nemen. 

Daarnaast ontvangen je medewerkers een inlogcode voor onze proefexamens. Met deze database, bestaande uit 500+ Sociale Hygiëne proefexamenvragen kunnen ze voorafgaand aan de cursus al hun kennis testen.

De kosten voor het SVH theorieboek Sociale Hygiëne à € 40,-*  zijn bij de totaalkosten inbegrepen.

* Zijn je medewerkers al in het bezit van het lesmateriaal, dan worden deze uiteraard niet in rekening gebracht. 

Hoe lang duurt de cursus

Cursusduur

Tussen 08.45 uur en 09.00 uur worden je medewerkers verwacht op de cursuslocatie zodat de cursus daadwerkelijk om 09.00 uur van start kan gaan. 

De klassikale cursus Sociale Hygiëne bestaat uit 1 dag van 09.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend het SVH examen van 16.50 uur tot 17.30 uur.

Het lesgeld à € 260,- is bij de totaalkosten inbegrepen. 

Lesmateriaal

Cursusinhoud

Tijdens de cursus worden alle belangrijke zaken uit het SVH theorieboek Sociale Hygiëne behandeld. Cursusonderwerpen die (o.a.) aan bod komen: 

  • Regels Alcoholwet
  • Huisregels opstellen en handhaven
  • Alcohol en alcoholgebruik
  • Drugs en drugsgebruik
  • Communicatie en gespreksmodellen
  • Omgaan met ongewenst gedag
  • Veiligheid in de organisatie 


Tijdens de cursusdag vinden er tevens een aantal examentrainingen plaats zodat je medewerkers (extra) goed voorbereid zijn op het officiële SVH examen Sociale Hygiëne.

Hoe lang duurt de cursus

SVH examen

Het SVH examen Sociale Hygiëne vindt aansluitend op de cursusdag plaats van 16.50 uur tot 17.30 uur. Het examen is schriftelijk en bestaat uit 40 meerkeuzevragen (A,B,C). Je medewerkers hebben het SVH Diploma Sociale Hygiëne behaald wanneer ze minimaal 29 van de 40 vragen correct hebben beantwoord.

Je medewerkers ontvangen binnen (uiterlijk) 10 werkdagen het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Hierna kunnen ze zich bijschrijven in het Register Sociale Hygiëne van de Lsch.

Het SVH examengeld à € 145,- is bij de totaalkosten inbegrepen.

Op welke locatie horecacursus

Cursuslocaties

De klassikale cursus Sociale Hygiëne wordt georganiseerd op 21 locaties in Nederland. Alle cursuslocaties zijn hotels of congrescentra waar je medewerkers goed verzorgd worden met koffie, thee, frisdranken en een uitgebreid lunchbuffet.

Deze arrangementskosten à € 60,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen.  

Nog meer ervaringen...

Leuke en leerzame cursus


Leuke en leerzame cursus. Pittige stof maar bij ons een energieke enthousiaste docente met veel kennis en interactieve manier van lesgeven.

Maarten Cornelissen

Zeker aan te raden cursus


Duidelijke uitleg, veel examen tips. Het advies om voor die tijd het boek te bestuderen en veel oefentoetsen te maken is zeker aan te raden. Het maakt de stof op de dag zelf goed te doen.

Janneke

Zeer enthousiaste trainer


Degene die de cursus leidde was zeer enthousiast over de uitleg en eigen ervaring, dat het makkelijker werd om bepaalde best pittige zaken te onthouden en ons daar bijzonder goed doorheen begeleidde naar het examen toe.

Ivera Koedam

Laat je medewerkers het SVH Diploma behalen!

Wanneer je vandaag je medewerkers aanmeldt, ontvang je direct na aanmelding een automatische bevestiging in je e-mail. Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur worden aanmeldingen direct verwerkt. 

Met plezier gaan we voor je aan de slag met de logistiek en organisatie zodat we jou kunnen ontzorgen!