Leermeester & Leidinggeven

Ieder horecabedrijf dat graag met leerlingen werkt dient erkend te worden door SBB. Voor deze erkenning zijn één of meerdere erkende Leermeesters noodzakelijk. 

Daarnaast heeft ieder horecabedrijf leidinggevenden nodig. Om (beginnend) leidinggevenden te ondersteunen hebben we hiervoor speciaal de Training Praktisch Leidinggeven ontwikkelt. 


HOC biedt SVH Leermeester Cursussen en Trainingen Praktisch Leidinggeven klassikaal (open inschrijving) en InHouse (op eigen locatie) aan. Op deze manier is er altijd een cursusvorm die bij jou of je medewerkers past om snel & eenvoudig je medewerkers op te leiden in Leidinggeven. 


Bekijk onderstaand ons cursusaanbod.  

SVH Leermeester Cursussen en Trainingen Praktisch Leidinggeven
Klassikale Cursus Leermeester met SVH examen Leermeester
€ 1199,-
€ 1075,-

Klassikale Leermeester Cursus

De SVH Leermeester Cursus via open inschrijving organiseren we 8 x per jaar op 21 locaties, altijd wel een locatie bij jou in de buurt en op een moment dat het in je planning past. Dé cursusvorm wanneer je niet alle medewerkers tegelijk kunt missen op de werkvloer. 


Cursus SVH Leermeester op eigen locatie
Op aanvraag

InHouse Leermeester Cursus

Wanneer je minimaal 8 medewerkers hebt die opgeleid moeten worden tot SVH Leermeester, dan wordt het financieel interessant om de SVH Leermeester Cursus InHouse te organiseren. De InHouse Cursus Leermeester vindt plaats op jouw locatie en op data die passen in de planning van jouw organisatie.

Horeca cursus voor leidinggevenden
€ 849,-


€ 765,-

Klassikaal Praktisch Leidinggeven

De Klassikale Training Praktisch Leidinggeven via open inschrijving organiseren we 6 x per jaar op 5 locaties, altijd wel op een moment dat het in je planning past. Dé ideale cursusvorm wanneer je 1 of 2 leidinggevenden wilt opleiden of wanneer je niet alle leidinggevenden tegelijk kunt missen op de werkvloer. 

Praktisch Leidinggeven Cursus Horeca op eigen locatie

Op aanvraag

InHouse Praktisch Leidinggeven

Wanneer je minimaal 8 medewerkers hebt die opgeleid moeten worden tot Leidinggevende, dan wordt het financieel interessant om de Training Praktisch Leidinggeven InHouse te organiseren. De InHouse Training vindt plaats op jouw locatie en op data die passen in de planning van jouw organisatie.

Vind je de keuze lastig en wil je persoonlijk advies

Op zoek naar iets specifieks?