Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Online HACCP Video Training

Cursusduur
2 - 4 uur

Locaties
Online

Data
Zelf te bepalen

Examen
HACCP Toets

Diploma
HACCP Certificaat

Investering
€ 285,- (excl. 21% BTW)

Online HACCP Training

Je betaalt voor de online HACCP video training inclusief Hygiënecode voor de Horeca slechts € 285,-. Dit bedrag is inclusief toegang tot de online HACCP video training, boek Hygiënecode voor de Horeca, HACCP toets en certificeringskosten. 

Lesgeld

De online video training bestaat uit 16 modules, 3 kennistesten en de HACCP toets. Het lesgeld bedraagt € 200,- en is bij de totaalprijs inbegrepen.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat uit de verplichte Hygiënecode voor de Horeca. Dit handboek dient in ieder keuken te allen tijden aanwezig te zijn. De kosten van dit lesmateriaal bedragen € 50,00 en zijn inbegrepen in de totaalprijs. Mocht je reeds in het bezit zijn van de Hygiënecode voor de Horeca (2016) dan kun je dit aangeven bij inschrijving en zullen deze kosten niet in rekening worden gebracht. 

HACCP Certificaat

De videotraining wordt afgesloten met een HACCP toets. Wanneer je de toets succesvol hebt afgerond ontvang je het HACCP Certifcaat per post. De certificeringskosten bedragen € 35,00 en zijn bij de totaalprijs inbegrepen. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.