Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

Online SVH Spoedcursus Sociale Hygiëne

Cursusduur
3 - 4 uur

Locaties
18 locaties

Examendata
5 x per week

Examen
SVH Sociale Hygiene

Diploma
SVH Sociale Hygiëne

Investering
€ 375,- (excl. 21% BTW)

Online SVH Spoedcursus Sociale Hygiëne

Je betaalt voor de online video training met SVH computerexamen slechts € 375,-. Dit bedrag is inclusief toegang tot de online videotraining SVH Spoedcursus Sociale Hygiëne, theorieboek Sociale Hygiëne, online proefexamens Sociale Hygiëne en SVH examengeld. 

Lesgeld

De online video training bestaat uit 11 modules en 5 toetsen. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de online proefexamens op onze website. Het lesgeld bedraagt € 155,- en is bij de totaalprijs inbegrepen.

SVH Theorieboek Sociale Hygiëne

Het lesmateriaal bestaat uit het officiële SVH theorieboek Sociale Hygiëne. De kosten voor dit lesmateriaal bedragen € 40,- inclusief verzendkosten. Mocht je reeds in het bezit zijn van het lesmateriaal dan kun je dit aangeven bij inschrijving en zullen de kosten voor het lesmateriaal niet in rekening worden gebracht. 

SVH computerexamen Sociale Hygiëne

Je ontvangt een toegangscode om zelf je examenlocatie en -datum in te plannen. De administratiekosten bedragen € 25,- en de kosten voor deelname aan het SVH computerexamen Sociale Hygiëne bedragen € 155,-. Deze kosten zitten bij de totaalprijs inbegrepen. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.