Sociale Hygiëne Cursussen

Het SVH Diploma Sociale Hygiëne is noodzakelijk wanneer er in een organisatie alcohol geschonken of verkocht wordt. Tijdens openingstijden dient er altijd minimaal één persoon aanwezig te zijn die in het bezit is van dit Diploma. Het behalen van dit Diploma is een vereiste vanuit de Alcoholwet. Om dit Diploma te behalen moet het SVH Sociale Hygiëne examen worden afgelegd. 


HOC biedt Sociale Hygiëne Cursussen klassikaal, online, SVH-Elearning en InHouse aan. Op deze manier is er altijd een cursusvorm die bij jou of je medewerkers past om snel & eenvoudig het SVH Diploma Sociale Hygiëne te behalen. 


Bekijk onderstaand ons aanbod Sociale Hygiëne Cursussen.  

SVH Sociale Hygiëne Cursussen
Spoedcursus Sociale Hygiene
€ 549,50
€ 515,-

Klassikale Sociale Hygiëne Cursus

Vinden je medewerkers het uitdagend om zelfstandig aan de slag te gaan met een (online) cursus? Dan biedt de klassikale Sociale Hygiëne Cursus jouw medewerkers de uitkomst om toch snel en eenvoudig zijn SVH Diploma te behalen in 1 dag. 


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

SVH Sociale Hygiëne Online training
€ 399,-
€ 375,-

Videotraining Sociale Hygiëne

Zien je medewerkers er tegenop om de hele dag stil te zitten en geconcentreerd deel te nemen aan een klassikale cursus? Of biedt jouw planning te weinig ruimte om je medewerkers een hele dag te missen? 

Dan biedt de online videotraining Sociale Hygiëne de uitkomst! Alles wat je medewerkers zouden leren tijdens de klassikale cursus is op video opgenomen. Hierdoor kunnen medewerkers zich voorbereiden op het SVH examen Sociale Hygiëne, waar en wanneer het hen uitkomt.  


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

Officiele SVH Sociale Hygiene E-learning
€ 349,-


€ 325,-

SVH E-learning Sociale Hygiëne

Zijn je medewerkers échte studiebollen en leren ze graag zelfstandig? Dan biedt de officiële SVH E-learning hen de mogelijkheid om, middels een afwisselend E-learning programma met tekst, meerkeuzevragen en stellingen, zichzelf voor te bereiden op het SVH computerexamen Sociale Hygiëne. 

Cursus Sociale Hygiëne op eigen locatie

Op aanvraag

InHouse Cursus Sociale Hygiëne

Heb je minimaal 10 medewerkers die het SVH Diploma Sociale Hygiëne moeten behalen? Dan biedt de InHouse Cursus Sociale Hygiëne jou de oplossing om snel, effectief én kostenbesparend al je medewerkers in één keer het SVH Diploma Sociale Hygiëne te laten behalen. 


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

Vind je de keuze lastig en wil je persoonlijk advies

Op zoek naar iets specifieks?