InHouse Cursussen

Alle Klassikale Cursussen die via open inschrijving worden georganiseerd, bieden we ook InHouse aan. Daarnaast zijn er een aantal cursussen die enkel InHouse worden aangeboden.  


InHouse organiseren biedt de volgende voordelen:
  • de cursus wordt georganiseerd in jouw organisatie waardoor je geen extra reistijd en reiskosten hebt
  • de cursus wordt georganiseerd op een datum en tijdstip die past in de planning van de organisatie
  • je medewerkers worden tegelijkertijd opgeleid waardoor het teamgevoel wordt versterkt
  • bij een voldoende groepsgrootte is het financieel veel interessanter. 


Bekijk onderstaand ons aanbod InHouse Cursussen.  

Horeca Cursus op eigen locatie
Alle medewerkers tegelijk het SVH Diploma Sociale Hygiëne laten behalen

InHouse Cursus Sociale Hygiëne

Heb je minimaal 10 medewerkers die het SVH Diploma Sociale Hygiëne moeten behalen? Dan biedt de InHouse Cursus Sociale Hygiëne jou de oplossing om snel, effectief én kostenbesparend al je medewerkers in één keer het SVH Diploma Sociale Hygiëne te laten behalen. 


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

Cursus Voedselveiligheid

InHouse Cursus HACCP

Wil je jouw medewerkers het liefst allemaal in één keer opleiden op het gebied van voedselveiligheid? Heb je nog geen HACCP beleid of wil je deze, samen met je medewerkers, 'tegen het licht houden' en bekijken waar het beleid moet worden aangescherpt? Wil je de betrokkenheid van je medewerkers verhogen? Met een Inhouse Cursus HACCP gaan we samen met jou kijken naar jouw doelstellingen en passen we de Inhouse Cursus aan aan jouw wensen om tot het beste resultaat te komen voor jouw organisatie.  


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels

Leid alle medewerkers tegelijk op in Allergenen

InHouse Cursus Allergenen

Ben je op zoek naar een manier om meerdere medewerkers tegelijk op te leiden op het gebied van Allergenen? Wil je de bewustwording over allergenen vergroten bij je medewerkers? Ben je op zoek naar een cursus waardoor je team aan de slag kan met het Allergenen Management Systeem? Dan biedt de Inhouse Cursus Allergenen jou de oplossing.

Cursus SVH Leermeester op eigen locatie

InHouse Cursus Leermeester

Wanneer je minimaal 8 medewerkers hebt die opgeleid moeten worden tot SVH Leermeester, dan wordt het financieel interessant om de SVH Leermeester Cursus InHouse te organiseren. De InHouse Cursus Leermeester vindt plaats op jouw locatie en op data die passen in de planning van jouw organisatie.


Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels 

Praktisch Leidinggeven Cursus Horeca op eigen locatie

InHouse Praktisch Leidinggeven

Heb je meerdere leidinggevenden die opgeleid moeten worden tot leidinggevende? Zijn er meerdere leidinggevenden die hun persoonlijke leiderschapsstijl (verder) moeten ontwikkelen? Zijn er organisatorisch - of hiërarchisch zaken veranderd en heb je ondersteuning nodig om alle 'neuzen weer dezelfde kant op te krijgen'? Informeer dan naar de mogelijkheden van het organiseren van een (op maat gemaakte) InHouse Training Praktisch Leidinggeven voor jouw organisatie.

Klassikale Cursus Bedrijfshulpverlening herhaling

InHouse Cursus BHV

Wil je voldoen aan de Arbowet en meerdere medewerkers tegelijk opleiden tot BHV'er? Of heb je al BHV'ers opgeleid en moeten hun kennis en vaardigheden worden geactualiseerd? Bekijk dan de mogelijkheden voor het organiseren van een InHouse Basiscursus BHV, InHouse Basiscursus BHV Blended of InHouse Herhalingscursus BHV.  

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? 

HOC Maatwerk cursussen
Bart Maassen - Relatiebeheerder

Maatwerk cursussen

Naast het standaard cursusaanbod bieden we maatwerkcursussen aan. De trainers van HOC hebben allen één of meerdere trainings- en/of coaching specialisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden, leiderschapsstijlen, gastvrijheid formules, vakbekwaamheid, persoonlijkheidsanalyse, timemanagement, assertiviteits- en welzijnstraining, etc.


Heb je vraagstukken van (re)organisatorische aard, ontwikkelvraagstukken op competentie-, vaardigheids- of persoonlijkheidsniveau, of liggen er groeps- en of individuele coaching vraagstukken? Dan komt onze relatiebeheerder Bart Maassen graag bij je langs om te onderzoeken wat de precieze ontwikkelvraag is en welke trainer daar het beste op kan aansluiten.