Stuur ons een App'je

* Dit veld is verplicht

InHouse Opleiden

Alle cursussen en trainingen die HOC aanbiedt kunnen ook InHouse worden georganiseerd. Bij voldoende deelnemers kun je een cursus of training op eigen locatie organiseren tegen een gereduceerde groepsprijs. In onderling overleg stellen wij de tijden, locatie, data en groepsgrootte vast. 

Voordelen Inhouse Opleiden

Het organiseren van een InHouse cursus of training biedt veel voordelen: 

  • Kostenbesparing

Het levert een directe besparing op doordat we voor InHouse cursussen een gereduceerde groepsprijs aanbieden. Daarnaast besparen je medewerkers op reistijd en -kosten. 

  • Persoonlijk: Afgestemd op jouw bedrijf

Een InHouse cursus wordt op eigen locatie verzorgd, voor je eigen medewerkers. Hierdoor is het mogelijk de cursus of training te personaliseren zodat deze naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden en de geleerde zaken direct kunnen  worden toegepast in de praktijk. 

  • Vergroten van draagvlak en motivatie

 Door de investeren in cursussen en trainingen zorg je ervoor dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit creëert een vorm van teambuilding en zorgt ervoor dat medewerkers gemotiveerd blijven. Tevens kunnen collega’s elkaar begeleiden in het toepassen van het geleerde op de werkvloer.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een InHouse Cursus (met of zonder examen), neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze Afdeling InHouse. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 085 - 202 66 66.

Ontvang je liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het InHouse Aanvraagformulier.

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.