Klassikale Cursus BHV Herhaling

Vernieuw het BHV Certificaat van je medewerkers in 1 dag!

Klassikale Cursus Bedrijfshulpverlening herhaling

Cursusduur

1 dag (08.30 uur tot 15.00 uur)

Data

2 x per maand

Locaties

51 locaties in Nederland

Examen

BHV Examen

Diploma

BHV Certificaat

Slagingspercentage

95 % - 100 %

Herhalingscursus Bedrijfshulpverlening

Houd je BHV'ers scherp en up-to-date! 

Wanneer je BHV'ers in dienst hebt is het van belang dat ze goed voorbereid zijn én blijven op een calamiteit zodat ze in een eventuele noodsituatie nog steeds adequaat kunnen handelen.

Tijdens de ééndaagse Klassikale Cursus BHV Herhaling wordt de kennis en kunde van je medewerkers op het gebied van BHV geactualiseerd. Hierdoor blijft jouw organisatie goed voorbereid op calamiteiten en voldoen aan de eisen uit de Arbowet.  

Klassikale Cursus BHV Herhaling

Nabespreking inhouse cursus

Voldoe snel (weer) aan de eisen uit de Arbowet

Volgens artikel 15 van de Arbowet is elke werkgever of organisatie in Nederland verplicht om één of meerdere bedrijfshulpverleners (BHV'ers) in dienst te hebben. Tijdens openingstijden dient er altijd minimaal 1 BHV'er aanwezig te zijn. Rekening houdend met ruime openingstijden, verlof, vakantie of afwezigheid zul je meerdere medewerkers op moeten leiden tot BHV'er. Wanneer je voldoende BHV'ers in dienst hebt is het van belang dat hun BHV kennis ook up to date blijft en dat ze 1 keer per jaar een BHV Herhalingscursus volgen. Met deze Klassikale Cursus BHV Herhaling voldoe je snel (weer) aan de eisen uit de Arbowet. 
Nabespreking inhouse cursus

'Stok achter de deur'

De klassikale BHV Herhalingscursus is bij uitstek geschikt voor medewerkers die het lastig vinden om zelfstandig te studeren. Bij deze Klassikale Cursus BHV Herhaling weten je medewerkers 'op deze dag heb ik de cursus en het examen' en begeleidt onze trainer je medewerkers goed voor op het aansluitende en officiële BHV examen om de BHV draagpas te verlengen.
Nabespreking inhouse cursus

Entert(r)ainers

Onze trainers zijn geen saaie docenten die theorie 'doceren'. Zij zijn zich heel goed bewust dat horecamedewerkers bij uitstek 'doeners' zijn en dat je niet aan moet komen met 'droge' theoriestof. De theoretische kennis wordt aan je medewerkers overgedragen en wordt afgewisseld met veel praktijkoefeningen zodat ze ook vaardig worden om ook daadwerkelijk te kunnen handelen tijdens een calamiteit. 

Nabespreking inhouse cursus

Waardevolle kennis voor jouw bedrijf

Je medewerkers verlengen niet alleen de BHV draagpas, ze doen ook actuele kennis op die waardevol is voor jouw bedrijf. Ieder jaar wordt de BHV Herhalingscursus geactualiseerd waardoor je medewerkers nieuwe zaken blijven leren. Tijden deze scenariogerichte en interactieve cursusdag wordt kennis opgefrist en actuele zaken behandeld. Na het volgen van deze cursus zullen je medewerkers weer kritisch(er) kijken naar de mogelijke risico's in jouw organisatie wat weer de mogelijkheid biedt om je RI&E tegen 'het licht te houden' en waar nodig te updaten. 
Nabespreking inhouse cursus

Onbezorgd opleiden

Wanneer je je medewerkers deel wilt laten nemen aan een klassikale Cursus BHV Herhaling, hoef je ze alleen maar aan te melden. Daarna verzorgen wij de rest! Wij nodigen je medewerkers uit per mail en per post voor de cursusdagen en het examen, versturen het lesmateriaal, herinneren ze aan de cursus en voorzien ze van exameninformatie. Ook zorgen wij ervoor dat ze aangemeld worden voor het BHV examen en ontvangen ze van ons de nieuwe BHV Draagpas.

Overtuigd? Meld je medewerkers direct aan!

Investering

Klassikale Cursus BHV Herhaling

Nederlands

€ 299,-
€ 275,-
Horecacursus in het Nederlands
Inclusief lesgeld, lesmateriaal, arrangementskosten, BHV examengeld., excl. BTW.

Meer informatie nodig?

Hoe lang duurt de cursus

Cursusduur

De Klassikale Cursus BHV herhaling bestaat uit 1 lesdag van 08.30 uur tot 15.00 uur. Tijdens de BHV Herhalingscursus worden de kennis en vaardigheden van je medewerkers uit de BHV Basiscursus weer opgefrist met behulp van scenariogerichte voorbeelden en interactieve oefeningen.

Het lesgeld à € 175,- is bij de totaalkosten inbegrepen. 

Lesmateriaal

Cursusinhoud

Tijdens de Klassikale Cursus BHV Herhaling komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • preventie
  • alarmering
  • ontruiming en evacueren
  • kennis van en werken met blusmiddelen
  • levensreddend handelen
  • letsels
  • ziektebeelden


BHV examens

Doordat je medewerkers gedurende de dag diverse opdrachten maken en uitvoeren, krijgt onze trainer een goed beeld van hun vaardigheden en kennis en kan deze daar waar nodig verbeteren. Na het volgen van deze cursusdag krijgen je medewerkers, bij gebleken geschiktheid, weer een nieuw geldig BHV Certificaat. Hiermee kan worden aangetoond dat ze competente BHV'ers zijn. 

De kosten voor het BHV Certificaat à € 40,- is bij de totaalkosten inbegrepen.

Op welke locatie horecacursus

Cursuslocaties

De klassikale cursus BHV Herhaling wordt georganiseerd op 51 locaties in Nederland. Alle cursuslocaties zijn hotels of congrescentra waar je medewerkers goed verzorgd worden met koffie, thee, frisdranken en een uitgebreid lunchbuffet.

Deze arrangementskosten à € 60,- zijn bij de totaalkosten inbegrepen.  

Vernieuw het BHV Certificaat van je medewerkers!

Wanneer je vandaag je medewerkers aanmeldt, ontvang je direct na aanmelding een automatische bevestiging in je e-mail. Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur worden aanmeldingen direct verwerkt. 

Met plezier gaan we voor je aan de slag met de logistiek en organisatie zodat we jou kunnen ontzorgen!